Hogyan tudnám megszüntetni az aranyeret szülésig?
Pár hete jöhetett ki az aranyér nálam, 6. hónapban vagyok. Néha viszket, nem vérzik, különösebben nem fáj, inkább afféle nyomásszerűséget érzek székelés után.
Valamilyen tornagyakorlattal eltüntethető szülésig? Mert gondolom a kitolási szakaszban ez még rosszabbodhat, addig kellene csinálni vele valamit.
Menjek el nőgyógyászhoz és kérjek rá valamilyen krémet? Vagy van olyan krém, amit kismamák is használhatnak vény nélkül? Hogyan lehet a végbél záróizmát edzeni? Leírná nekem valaki pár mondatban?
A Hemorid kenőcs nekem bevált. Lehet terhesen is. A kúp változatát viszont már nem.
Teljesen megszüntetni egyébként nem fogod tudni, csak visszaszorítani, a tüneteket ideig-óráig elmulasztani.
Csak a műtét hoz végleges (már amíg egy újabb ki nem jön) enyhülést.
Nekem ezt javasolta a nődokim, 1 db-ot használtam el belőle és pikk pakk elmúlt, pedig nekem még vérzett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!