Van egy ultrahang papíron a méhről! Van valaki aki jártas a terhességi ultrahang papír terén, akkor segítsen?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy ultrahang papíron a méhről, nem tudom hogy látszik- e ott baba!Aki jártas a terhességi ultrahang papírok terén, akkor írjon nekem sűrgősen, nagy szükségem lenne erre a segítségre!#terhes #terhes?!
2017. jan. 5. 14:19
32/55 anonim válasza:
Linkeljétek, hogy mit írt légyszi! Unatkozó, veszélyeztetett terhes, itthon fekvő kismama vagyok :)
33/55 anonim válasza:
Én meg náthásan fekszem itthon egy hete, szintén szétunom az agyamat :D engem is érdekel, mit cirkuszol :D
34/55 anonim válasza:
Annyira durva hogy nem tudom ide feltenni egybol kiakart az oldal tiltani. De elkuldom priviben. Ro hadhon ki a bele ennek a dognek....
35/55 anonim válasza:
Ez hatalmas, amit írt :D mint valami tudathasadásos :D
36/55 anonim válasza:
Én is kíváncsi lettem. Elkülditek nekem is? :)
38/55 anonim válasza:
Légyszi nekem is. Kíváncsi vagyok. :)
(4-11-20-as válaszoló vagyok.)
39/55 anonim válasza:
Ez remek :D Bár nem tudom igazán értelmezni, hogy "mire gondol a költő". De azért mindig rádöbbenek, hogy mennyire sötétek az emberek.
40/55 anonim válasza:
Amúgy nem nagyon értem ám a leveledet, pedig szerintem nem velem van a baj, hanem a te idegeiddel... nagyon remélem, hogy nem vagy terhes, szegény baba nagyon rossz helyre kerulne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!