Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van egy ultrahang papíron a...

Van egy ultrahang papíron a méhről! Van valaki aki jártas a terhességi ultrahang papír terén, akkor segítsen?!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy ultrahang papíron a méhről, nem tudom hogy látszik- e ott baba!Aki jártas a terhességi ultrahang papírok terén, akkor írjon nekem sűrgősen, nagy szükségem lenne erre a segítségre!

#terhes #terhes?!
2017. jan. 5. 14:19
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
JHonnan szedsz te ilyeneket?? Hogy én nem tudok semmit megoldani!! Ez egy olcsó tablet amiről írok! Bármit meg oldok az életembe amit akarok!!! Ki vagy te hogy ítélkezz én felezttem!!!?
2017. jan. 5. 15:11
 22/55 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rosszul oksa ! Ki vagy és miért állítasz róllam bizonyos dolgokat!!!?? Mi az hogy én magatehetetlen vagyok ?? Hmmm...Kikérem magamnak ezt a fajta sértegetést!!!!
2017. jan. 5. 15:15
 23/55 anonim ***** válasza:
90%

Ezek a tények. 36 évesen ennyit sem tudsz megcsinàlni, hogy egy uh fotót normàlisan feltölts.

Arról nem is beszélve, hogy gőzöd sem volt mit kellene csinàlni csak segìtségért könyörögtél...

Azaz, mindent màs csinàljon helyetted.

Amúgy ezekkel a homàlyos képekkel most előrébb vagy?

2017. jan. 5. 15:19
 24/55 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg mi a kerdes es hol van egy normalis kep? Nem sertegetni akarlak de tenyleg nem tudod megoldani a dolgokat. Igaza van a masik valaszonak......
2017. jan. 5. 15:20
 25/55 A kérdező kommentje:
Mindent megoldok!! Nem az enyém nem írtam! Ez egy olcsó tablet, és lassú, és nem igazán lehet rajta úgy kiigazodni mint egy asztali számítógépen! Ha terhes lennék én ,,, természetesen megtartanám!
2017. jan. 5. 15:35
 26/55 anonim ***** válasza:
81%
:D
2017. jan. 5. 15:43
 27/55 anonim ***** válasza:
90%

Jézusom, te aztán nagyon sötét vagy... menj vissza az orvoshoz és mondd meg neki, hogy nem sikerült egy mukkot sem felfognod abból, amit mondott, legyen szíves újra elmagyarázni, hogy mi van benned. A másik, hogy az ultrahang fotón vannak írások, amikből szintén meg lehet fejteni, hogy ábrázol-e petezsákot, esetleg embriót a felvétel.

Istenem, mennyi magatehetetlen ember él köztünk :(

2017. jan. 5. 16:05
 28/55 anonim ***** válasza:
87%
Most mégis mi az istent vársz itt?
2017. jan. 5. 16:16
 29/55 anonim ***** válasza:
87%
Ezert amit privatban irtal nekem ezert megkerestetlek es neked veged...mit kepzelsz magadrol te rohade k!!!!
2017. jan. 5. 16:17
 30/55 anonim ***** válasza:
81%
Es mielott azt giszed viccelek az ip cimed mar megvan...innene a rendorseg egy pillanat alatt megtalal!!!!!
2017. jan. 5. 16:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!