M.Virag95 kérdése:
Most hány hetes vagyok? Nem tudom melyiket mondjam ha kérdezik?
Figyelt kérdés
Sziasztok nálatok, hogy van? Ultrahang szerint 19hetes most a babám, de számolás szerint az utolsó mensimtől viszont 20hetes terhes vagyok. Ha kérdezik melyiket mondjam? Válaszokat köszönöm2017. jan. 2. 21:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem az ultrahang szerint.Mivel az ovu időpontja általában bizonytalan
2/5 anonim válasza:
Az orvosod melyiket veszi alapul? Kiírás időpontja is árulkodó lehet.
3/5 anonim válasza:
Hasonló volt nálam a helyzet. Utolsó menstruáció alapján szept 13ra voltam kiírva, ultrahang szerint szept 20 (a kiskönyvbe szept 15 volt) :D
Én az ultrahang méretek szerinti hetet mondtam, a doki is úgy számolt, és amikor 13-án szülni mentem, akkor is azt írták a lapomra hogy 39.hetes terhes
4/5 anonim válasza:
ugyanígy vagyok, menstruáció szerint még csak szombaton lennék 32 hetes, UH méretek szerint azonban már majdnem 33 vagyok. Az orvos is eszerint számol, át is írta a terminust a kiskönyvemben március 5-ről február 28-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!