Állás interjún, amikor kérdezik, hogy milyen fizetésre gondoltam, én mondjam előbb, vagy inkább visszakérdezzem, hogy ők mire gondoltak?
Elsőre mondtak nekem 500 Ft órabért. Én mondtam, hogy nem biztos, hogy elvállalom. Később telefonáltam, hogy szeretnék még az órabérről beszélni, mondták, hogy rendben, találkozzunk hétfőn.
Ha megkérdezik, mit szeretnék, visszakérdezek, hogy mennyit tud ajánlani, vagy inkább én mondjak összeget?
Fogalmam sincs, hogy jöhetek ki ebből legjobban.
csak nem tudom, hogy szokták ezt megbeszélni.
Mi van, ha én mondok előbb mondjuk 600 ft-ot, akkor ő már nem fogja mondani, hogy 700-ért is felvett volna.
Na mindegy, majd kiderül!
az a helyzet, hogy kellek nekik, mert nincs ilyen végzettségű a közelben. Plusz ő kért valamit, amit nem csinálhatok a munka mellett, és ennek fejében kértem emelést.
Azért telefonáltam, mert megbeszéltük, hogy mikor hívjam. :)
1: Mondd meg hogy nem mondod, tegyenek ajánlatot.
2: Mondj egy olyan összeget, ami nyilvánvalóan sok, azzal hogy ha ez sok, akkor tegyenek ellenajánlatot.
5: kezdő vagyok, és nem tudtam, mennyi reális.
Mostmár van rálátásom. :)
Ahogy találkoztunk, a főnök kezdte a beszélgetést, és rögtön mondta, hogy 55
...550-et tud ajánlani, egyenlőre többet nem, de pár hónap múlva beszélhetünk még erről.
Úgyhogy gyorsan elmondta a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!