Veletek van, hogy ultrahang után fáj a méhetek? Megnyomja az orvos, vagy mitől van ez?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam uh-n, 11 hetes vagyok. Rögtön utána elkezdődött a szúró fájdalom. Nem vészes, de fáj. Eléggé benyomta az orvos a hasamat az uh fejjel. Nem okoz ez kárt a babában? Nem tudja így összenyomni őt?2017. jan. 4. 11:37
1/4 anonim válasza:
Szerintem az UH fej nem tud ilyen problémát okozni, de mivel az első trimeszterben sokféle érzés előfordulhat has-méh tájékon, így szerintem ez csak a szokásos terhességi tünet. Nekem is szúrt az első trimeszterben, de amíg nem okoz tényleges fájdalmat, nem vérzel stb... nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki.
2/4 anonim válasza:
Nem tudja osszenyomni, ettol ne felj.
Amugy nekem is fajt neha UH utan. Harom gyerekem van.
3/4 anonim válasza:
nekem sosem fájt. és annyira nem szabadna benyomnia, hogy fájjon :-S
4/4 anonim válasza:
A méhed fájhat, ha sokáig nézegette, lehet, hogy "elege lett" pl. azt azt tartó szalagoknak, mert így is van elég dolguk a folyamatos növéssel. Remélhetőleg, hamar elmúlik és nem jelent semmit. A babát biztos nem tudja megnyomni :) Képzeld el, hogy ez olyan, mintha egy vízzel telt lufiban úszó kisebb akármit szeretnél összenyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!