A 12 hetes ultrahangnál ugye van vérvétel is amire a házi orvos ad beutalot?
Nem. Nalunk a 12ik hétre mar kesz kell lennie a vérvételnek. Én pont 11 hetesen voltam vérvételen de nálunk mindenki a 10-11ik héten ment. A kiskonyvedxben lepecseteli a háziorvos az első részt és ezzel mehetsz.
Üdv
29hkm
- a kiskönyvvel is mehetsz vérvételre. Ha adott a védőnő beutalót, akkor menj el amikor tudsz, csak gondolom a háziorvos pecsételi le, a védőnő nem tudja. Engem 10 hetesen nem küldött védőnő, csak 14 hetesen. Ebből azt gondolom nem sürgős. De nem árt, ha van valami eltérés minél előbb derüljön ki. A többi (hepatitisz, vércsoport is 14 hetesen volt). Éhgyomri a vérvétel, szóval reggel csak vizet igyál. Ennek a vérvételnek nem sok köze van az ultrahanghoz. Ez a rendes laboros vérvétel.
Egyébként a vizsgálat kérő lap az a beutaló. Egyszerre leveszik ezeket.
- a kombinált teszt vérvételje teljesen más. Nekem 12 hetesen vették le a vért.
- az ultrahang orvos függő, de általában 12 hetes kortól hasi, de ilyenkor még lehet hüvelyi is.
10hetesen voltam védőnőnél akkor adott beutalót vérvételre.Másnap el is mentem.Azt mondta hozzá megy az eredményha gond van telefonál.Egyébként 14hetesen menjek megint akkor ideadja az eredményt.Nem telefonált,ma este megyek 12uhra.Ha kell a vv papír a dokinak akkor majd holnap elkérem és megmutatom neki.
Kombinált teszt fizetős,időpontot kell rá kérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!