17 éves lány vagyok, és terhes. (6hetes) Pártfogom van, egy régebbi ügy miatt, és még egy pár hónapig az is lesz. Szüleim nem engedik hogy megtartsam?
A szüleim nem engedik hogy megtartsam a babát, 2 éve együtt vagyok a barátommal.
Nagyon szeretjük egymást, és meg akarjuk tartani.
Ő 23 éves, és dolgozik.
(Nem lenne anyagi problémánk)
De ha meg akarnám tartani, a szüleim engedélye nélkül, megtarthanám?
És a pártfogom mit szolna hozzá? Intézetbe kerülnék?
utolsó....
Te honan tudod hogy mennyit keress??? nem volna ilyen problémánk (amugy sem szegény családban él- élt)
le irtam a kérdésben, és senki nem fogta fel senki nem értete meg mert csak ezt mondja mindenki.
Szüléskor mennyi idős leszel?
Mert ha 18 alatti, akkor a babának kell egy felnőtt gyám, aki jelen esetben a pasid lesz, gondolom, és helyből védelembe veszik.
Magyarul nem te döntesz a sorsáról, hanem ő.
Az addig korrekt, hogy nem kényszeríthet senki abortuszra, nem is írta senki, hogy nem fogod tudni megszülni.
Csak azt írjuk, hogy te se kényszeríthetsz arra senkit, hogy felnevelje helyetted. Bármilyen röhejes, a tulajdon apját se: kapsz valami gyerektartást, aztán csóközön.
Ráadásul pont most rúgod össze a port a szüleiddel, 18 év felett már érted se felelősek.
Természetesen mindenkinek joga van úgy elb.ni az életét, ahogy szeretné. Izgatottan várjuk a további kérdéseket. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!