Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki rajtam kívül,...

Van valaki rajtam kívül, akinek 30 hét felett is farfekvéses a babája?

Figyelt kérdés
Én teljesen ki vagyok, rettegek, hogy már nem fordul be. 2 sima szülésem volt, iszonyatosan pánikolok a császártól! Van még valaki így? Nektek mit mond a doki? 32 hetes vagyok, 31 hetesen 2200g-ra lett saccolva a baba. Faros szülés a dokim szerint ha minden adott hozzá, lehetséges. Vélemények?

2017. jan. 2. 08:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Első egyáltalán nem fordult be, végig ült, második is.Mindkettő 40+0 naposan császárral született.
2017. jan. 2. 12:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó előtti kérdésedre válaszolva: semmi bajuk nem volt, 10/10 apgarral születtek mindketten. Az első baba kislány, annyi volt, hogy híznia kellett, mert mindössze 2 kg volt, de a második, a kisfiam még picivel korábban is jött mint a lányom, de ő nagyon nagy baba lett volna, ha végigviszem a terhességet, mert 34+0 ra 2700 grammal jött a világra,3 nap után otthon is voltunk. Az okokat nem tudni, egyszerűen beindult mindkét esetben a szülés. Nem nyíltam hamarabb pedig, de amit elkezdtem nyílni, rögtön indult a szülés. Most meg nagyon aggódom, hogy a picuri faros marad.
2017. jan. 3. 08:38
 13/15 A kérdező kommentje:
A helyzet még mindig változatlan... Annyira félek, hogy nem igaz. :(
2017. jan. 11. 10:00
 14/15 Kitty29 ***** válasza:
Szia 3. Babát várom 33 hetes vagyok kisfiú és decemberben még fejvégű fekvésben volt januárban már harántban. Tegnap engedték haza a kórházból mivel 5 perces fájással vitték be és faros a baba de mindig változik és én is aggódom hogy császár lesz. Első végig fejvégű volt kisfiú a második kislányommal a terhesség nem volt egyszerű de ő az utolsó pillanatban fordult be december 15en és január 16-án született meg. Most 33 hetesen 2490g súlyt mondtak
2021. febr. 6. 12:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem azóta már 4 éves és császár lett mert faros maradt. De korábban is született.
2021. febr. 22. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!