Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is farfekvéses a...

Másnak is farfekvéses a babája? Ti is féltek a császártól, sima szülést szeretnék?

Figyelt kérdés
Hétfőn töltöm a 38.-ik hetet és még most se fordult be.Végig farfekvéses volt,nem is látta a doki a nemét 1x se.4D-n mondták,hogy fiú.Első baba lesz.
2011. ápr. 8. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én farosan születtem, semmi baja nem lett anyukámnak. Nem feltétlenül császároznak farfekvés miatt, csak a harántfekvésű babát nem lehet spontán megszülni.
2011. ápr. 8. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Első babánál sajnos általában császároznak farfekvésnél. Nekem 2 harántos babám is volt, mindkettejüket fordították (kívülről), és simán megszülettek.
2011. ápr. 8. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám is faros, legalábbis most. Már elég régóta faros volt, a héten pedig iszonyat fájdalmaim voltak. A dokim megvizsgált, és mosolyogva közölte, hogy azért fájt, mert megfordult a baba. Harántfekvésbe. 1 nap múlva visszafordult, de nem a popsiját illesztette be, hanem a lábacskáit.

Az első fiam is faros volt, vele császároztak. Én azt gondolom, hogy inkább egy műtét, mint hüvelyi szülés közben fellépő bármilyen komplikáció., ami veszélyezteti a babát vagy a mamát.

2011. ápr. 8. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne félj a császártól! Nekem beindult a szülés magától, de a fiam feje nem illeszkedett a hüvelybemenetbe. Kicsit nagyra sikerült a kis életem. :) Már tolófájásaim voltak, de úgy sem tudott lejebb jönni, végül császár lett. Nyilván fáj utána a vágás, de kibírható. 12 órával a műtét után már saját lábon mentem a mosdóba. Ráadásul sima szülésnél baja is eshetett volna a fiamnak a méretei miatt. Szóval inkább a műtét a baba egészsége miatt szerintem.
2011. ápr. 9. 13:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,azért még reménykedek hátha megfordul.Kedden megyek dokihoz,meglátjuk mit mond.
2011. ápr. 9. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
A második fiamat 4740gr-al,farfekvésesen szűltem meg csekély 4 óra alatt.Minden a kórház és az orvos hozzáállásától függ.Meg lehet szűlni,nem tudom miért félnek egyesek a faros szűléstől.Első gyermek esetén,talán van benne veszély...
2011. ápr. 9. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!