Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek farfekvéses babája...

Akinek farfekvéses babája született, a gyermekének lett-e valamilyen rendellenessége? 33 hkm

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok mondani, hogy én úgy születtem, és nincs rendellenességem. :)
2012. szept. 20. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:

33 hetesen még ne izgulj amiatt, hogy faros lesz, még bőven van helye és ideje megfordulni!

Harmadik babám a 39 hét közepén fordult be, pedig én is már "mindent" tudtam a faros szülésről... :o)

2012. szept. 20. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Keresztanyám fia született igy.Makk egészséges :)
2012. szept. 20. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Mindkét gyerekem faros volt. A fiam 42 hétre született torticollissal, nyaki hypotóniával és kötött csípővel. A gyerekorvos azt mondta, ez mind a fekvésének köszönhető, mert hosszú baba volt, 59 cm, és ugye a + 2 hét. Tornáztatni kellett, és 3 hónapos korára a nyaka teljesen rendbe jött, a csípője úgy 1/2 évesen lett tökéletes.

A lányom is faros volt, Ő is 59 centi, de Ő 38. hétre született. Semmi problémája nem volt.

2012. szept. 20. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Faros és haránt volt végig.A szülésnél nem volt probléma,mert automatikusan császároztak.A popója akkora volt mint 1 dió :-D Nem tudott kigömbölyödni.A csípője kötött volt és tornáztatni kellett.Mivel fiú ezért nem olyan nagy gond ezt mondta a doki.A nyakát is elnyomta a hasam és figyelni kellett a fekvés irányára,hogy jó legyen.
2012. szept. 20. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
A lányom is farosan született, és makk egészséges.
2012. szept. 20. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
makkegészséges kislányom született 38.hétre automatikusan császárral, végig faros volt.
2012. szept. 20. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:
40. hétre született császárral a lányom, végig faros volt,semmi baja, már 3 éves. :-)
2012. szept. 21. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!