Van meg valaki, akinek farfekveses a babaja 25 hetesen?
Figyelt kérdés
Par napja meg fejjel lefele volt,akkor sokkal jobban ereztem a rugasokat is, a hasamon is lehetett latni oket. Par napja megfordult es tovabbra is erzem, de sokkal kevesebbszer es sokkal tompabban. A labaival rugdossa vagy a vegbelemet vagy a holyagomat. A kis fejet es kezeit alig erzem font. Van meg valaki igy? Jo lenne hallani hasnolo eseteket.2010. okt. 29. 11:55
1/4 anonim válasza:
Az enyém folyamatosan forog. Általában este és éjjel faros. Néha nagyon kellemetlen, nehezen tudok aludni. De ez van. Most ez a dolga, hogy mocorogjon.
25 hetes Km
2/4 anonim válasza:
És ezzel most is a probléma?!
Ne viccelj már, 25 hetesen még annyit forgolódik, amennyit akar! Szülésig még 10szer is megfordulhat oda vissza.
Nekem 35 hetesen fordult vissza fejvégből farosba, majd 36 hetesen vissza fejvégűbe.
Ilyenkor még szerintem tök felesleges azon agyalni, hogy hogyan fekszik, mert ez még csak átmeneti állapot.
3/4 anonim válasza:
32 hetesen fordult menetirányba, addig mindig máshogy volt, általában uh-n keresztbe vagy farfekvésbe. ezen ne aggódj, bőven van még ideje :)
4/4 anonim válasza:
Nekem is első baba létére 35 hetesen fordult be a helyes irányba, szóval még bőven van ideje fészkelődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!