Akinek tűfóbiája van, hogy viseli a vizsgálatokat terhesség során?
Tök jó ez a cikk csak amit a Mi segíthet enyhíteni a félelmet és fájdalmat? c. részben leírnak, abból kár, hogy semmit nem lehet igénybe venni, mert általánosságban "letojják" azt is ha te félsz a tűtől és azt is, ha alacsonyabb a fájdalomküszöböd az átlagnál.
Próbáld meg fog összeszorítva átvészelni ezt az időszakot, és előre nem stresszelni magad, ne gondolj arra, hogy amikor bemész vizsgálatra vért is vesznek, stb.
Én egyszerűen nem nézek oda vérvételeknél. A nővérek empatikusak szoktak lenni, nem bökdösnek vastag tűvel és mindig felhoznak valami témát elterelni a figyelmem.
A szülés alatti, kézdejbe felvezetett infúzió okozott inkább pánikot.El is felejtettem közben egy pillanatra hogy kitolás jön, annyira fájt.
Aztán nem vették ki a kanült szülés után 24 órán át, átmentem addig hibernáltba, próbáltam sokat aludni, hogy ne tudjak róla. A kórházi nővérek viszont bunkóztak, azt mondták, amiért mindig ezzel zaklatom őket,már azértse veszik ki
Így utólag, hogy ez miatt kín volt a babafürdetés, ráadásul az újszülött is lilára ordította magát közben, ha ezt tudom hamarabb, akkor az első fürdetést kihagytam volna, nem törődve azzal hogy hanyag anyának néznek e ez miatt
Nagyon tufobiam van/volt :D elso vervetelnel elajultam, de az a vicc, hogy amikor elajultam, akkor még elo sem vette a doki a tut, csak leultetett a szekbe. Masodik vervetelnel hanytam, aztan utana mar meg se kottyant. Mondta mindig a doki, hogy vigyek magammal cukros italt (pl fanta). Mindig elfordultam, amikor szurtak a tut, de egyebkent mar teljesen hozzaszoktam a vegere.
De 10 honappal szules utan rakattam spiralt, na ott megint rosszul lettem, pedig nem fajt annyira, csak "visszaestem" :D ez mind fejben dol el sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!