Volt valaki úgy, hogy nem nőtt a melle sokat terhesség során? Többi lenn.
Kicsik a melleim, de vékony vagyok, így arányos nagyjából, persze lehetne nagyobb, de azért nem annyira apró.
A terhesség elején brutál megnőtt, új melltartót kellett vennem, aztán a terhesség felénél "összement" az eredeti állapotra, azóta mintha még kissebb lenne. Nem értem miért, bánt egy kicsit. A baba egészséges, minden rendben van. 34. Hétben vagyok. Szoptatós melltartót sem találok, mind nagy. Normális ez így?
Előtejem is van, de a mellem olyan pici, mintha nem is lennék terhes.
Nekem.
Rettentő pici mellem van, gondoltam, na majd ha terhes leszek, végre nekem is nagy cickóim lesznek. Hát nem lettek, egy pincurkát sem nőttek... :D
Na gondoltam, majd a szoptatás alatt... amikor beindult a tej, úgy megnőttek, hogy ciki, nem ciki, le is fotóztam, de kb két hét Pamela Andersonként után visszaállt minden az eredeti formába és méretbe... :)
De annyi jó van, hogy feszes, nem nyúlt meg semennyire... :)
A szoptatós melltartóból merjek venni szülés előtt? Tehát szopi beindultával nőni fog, lehet, hogy akkor meg kicsi lesz, amit most jó méret?
Tudom, hogy nem hátráltatja a pici cici a szoptatást, nem is aggódok emiatt. Én is reméltem, hogy majd most nagyobbak lesznek, van ismerősöm aki ebben szerencsés volt és 1 számmal lett nagyobb a szoptatás után is, a súlya nem lett sokkal több.
Azért kérdeztem, mert azt hittem törvényszerű, hogy végig nagy lesz, azt tudtam, hogy szoptatás után visszaállhat.
Magamból kiindulva szerintem még ne vegyél szoptatós melltartót. Lehet eltalálod a méretet, de pl én nem gondoltam, hogy 2 hétig olyan hatalmasak lesznek, akkorát biztosan nem vettem volna magamtól előre, de azt se gondoltam, hogy 2 hét után meg megint miniatűr méret kell... Szóval én tuti nem tudtam volna jó méretet venni előre...
De ez csak az én tapasztalatom.
2es
Nekem se nőtt semmit, ugyan úgy 80/B mint előtte.
34hkm
Nekem egyenlőre kicsit nagyobbak lettek, most vagyok 13 és fél hetes. De mintha most megálltak volna a feszülésben, növésben, de lehet ez csak átmenet. A melltartóim jók rám még de nagyobb a dekoltázsom. Kb. fél méretet nőttek a melleim eddig.
Kiváncsi vagyok ha szoptatok majd akkor mekkorák lesznek és abban bízom, hogy azért ugyanilyen feszesek maradnak mint amilyen most meg mint amilyen volt csak nagyobb mérettel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!