Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki úgy, hogy nem...

Volt valaki úgy, hogy nem nőtt a melle sokat terhesség során? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Kicsik a melleim, de vékony vagyok, így arányos nagyjából, persze lehetne nagyobb, de azért nem annyira apró.

A terhesség elején brutál megnőtt, új melltartót kellett vennem, aztán a terhesség felénél "összement" az eredeti állapotra, azóta mintha még kissebb lenne. Nem értem miért, bánt egy kicsit. A baba egészséges, minden rendben van. 34. Hétben vagyok. Szoptatós melltartót sem találok, mind nagy. Normális ez így?

Előtejem is van, de a mellem olyan pici, mintha nem is lennék terhes.

2016. júl. 6. 13:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 31.hétben vagyok és eddig 1 méretet nőtt. Azt mondják nagyobb lesz a végére, én kíváncsian várom, de nagyon remélem h nem nő! Így is nagy! A tej meg amúgy se a mérettől függ. 80/C ről 80/D re nőtt!
2016. aug. 19. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!