Használja/használta valaki terhesség során a pocakjára a Bio Oilt?
En sima babaolajat használok, egyelőre nincs stria, 27 hetes vagyok. Igaz, ő már a negyedik baba, az előző terhességek alatt is inkább a csipő oldalán jelentek meg.
Ez leginkább genetika. Ha hajlamos vagy rá, kend a melledet is, ott is előjöhetnek.
Sokat fognak halványodni a szülés után, de sajnos megmaradnak valamennyire.
Az olajok a bor legfelso hamretegebe szivodnak fel, ezert a kremekhez hasonloan semmit sem ernek. A repedesek, striak melyebben vannak! Ez kb olyan, mintha egy tetovalast vagy heget probalnal kenoccsel eltuntetni!
En a 39. hetig orultem, h nem lettem strias. Az utolso hetben meg nott a hasam, teljesen szetrepedt a borom. Szules utan maradtak a voros csikok. Szules utan 4 honappal kezdenek halvanyodni, de valoszinuleg mar sosem lesz olyan mint volt. Maximum lezeres v plasztikai kezeles utan.
Ja, es terhesseg elott sport megszallott voltam, kocka hasam volt. Erre mondjak h igy mulik el a vilag dicsosege :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!