Hányadik hétig szoktak a kismamik a védőnőhöz járni?
Nekem a 35. héten mondta azt, h most már nem kell többet mennem hozzá, mert így is eleget kell menni az utsó időkben dokihoz, meg vizsgálatokra, hozzá meg menjen be vki, ha megszültem, a receptekért. Aztán meg majd jön ő hozzánk a gyereket megnézni, házhoz.
Szóval nem csak a Te védőnőd ilyen, nyugi! :)
Én speciel örülök, h nem kell még oda is becammognom. Elég a vérvétel, doki, UH, NST, ... így a végére.
Szia!
Érdekes egy nő lehet. Pedig ilyenkor a legfontosabb, hogy menjen hozzá az ember lánya. Hiszen neki a feladata a vérnyomás mérés és a vizeletvizsgálat is. Szerintem menj hozzá, még ha nem is nagyon tetszik neki. Azért kapja a kis fizetését, hogy elvégezze a feladatát.
Én most voltam a 30. héten, és legközelebb a 36.hétre írt be nekem időpontot. Utána már nem kell majd mennem hozzá, majd ő fog jönni otthonra, ha megszületik a baba.
Úgy tűnik, minden védőnő másképp végzi a feladatát.
Üdv, 31 hetes kismami
Én pont tegnap voltam védőnőnél és nekem már csak a következő hónapban kell mennem a 35. héten! Utána nekem sem kell hozzá menni hanem majd amikor megszületik a baba akkor ő fog jönni!
31 hetes pocis
Szia!
Attól függ, hogy hol és ki csinálja az utolsó szakasz vizsgálatait. Nekem a kórházban a terhes ambulancián csinálják a gondozást, tehát a 35. héttől hetenete egyszer oda járok CTG-re, vizelet, és vérnyomás vizsgálatra. Ezért nekem nem kell a védőnőhöz is menni, majd a szülés után ő jön el. Van ahol a fenti vizsgálatokat a védőnő csinálja, azért kell hetente járni hozzá.
Harmadik válaszoló vagyok.
Nekem a vérnyomást és a vizeletet is a dokinál nézik, emiatt nem kell a védőnőhöz mennem, sőt! Eddig sem nézett soha vizeletet, csak vérnyomást mért!
Sztem ez mindenhol másképp megy. Ha a védőnő nézi, akkor természetesen menni kell hozzá (ha akarja, ha nem ;) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!