18. hetes vagyok. Nem jutottam el a védőnőhöz, milyen vizsgálatok várnak rám és ha a jövő hétig sikerül eljutnom az még nem túl késő?
Genetikai UH van most éppen soron!
De előtte voltál?
Semmi pánik.
nem kell vissza költöznöd ahhoz, hogy védőnőhöz menj.Oda kell menned ahova szülöd a babát.Én például a XV kerületbe vagyok bejelentve de Dunaharasztiban lakom és oda is kell járnom védőnőhöz.
Ide fogom hazahozni a kis manót ha meg lesz.Viszont gyorsan menj el mert ő ad kis könyvet és azt már minden hova kell vinned.Nekem már lehet lassan be is telik annyi helyen írtak már bele.AFP-n voltál már?
Mert azt meg a 16.betöltött héten csinálják?Első baba?
Úgyhogy szerintem nagyon gyorsan menj el, ráadásul ha nincs meg a kellő bejegyzés a kis könyvedben akkor azt hiszem, hogy még anyaságit sem fogsz kapni, ami azért jól jön mert majdnem 65000 forint.
az számít, ahol életvitelszerűen élsz, nem az, ami a lakcímkártyádon van, tehát a védőnőt abban a városban kell felkeresned, ahol élsz
ha eddig még nem voltál védőnőnél, akkor kéne mielőbb, mert a kis könyvet ő adja, a doki pecsétei pedig kellenek az anyasági támogatáshoz, mellesleg a terhes könyved tartalmaz majd minden leleteredményt, ha sztk-ba jársz, ott kérni fogják uh-nál is. 18 hetesen genetikai uh van egyébként.
Bocsi az OFF-ert!
Az szamit,ha 1 helyi nodokis pecsetem van es 2 a vaci korhazbol valo,mert ott voltam genetika UH-n! Ugy tudom 4 kell,igy is szamit a 4?
az egyszeri anyasági támogatás akkor jár, ha legalább 4 db orvosi pecsét van a kis könyvedben, ezzel ugye azt akarják elérni, hogy gondozott legyen a terhességed
2011-ben ennek összege 64125 Ft
ezt szülés után nem sokkal utalják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!