Duphaston. Valakinek tapasztalat?
Sziasztok ,bevagyok rendelve az orvosomhoz a jovohetre a duphatson nevu gyógyszert szedem es úgy vagyok vele hogy ha nemszedem be akkor.nemjon meg a menszeszem 2 eve vagyunk együtt férjemmel előtte nemvolt sexuális kapcsolatom ,mióta együtt vagyunk azóta hormonnzavaraim vannak ( hízás,almosság,fáradtság stb)
Folyamatosan jártam az orvoshoz,kivizsgálásokra az orvosom azt mondta hogy ez majd fog segíteni de idaig semmi ... ebben a hónapban nemszedttem be es nemis jött meg! A párommal gyereket szeretnénk már nagyon;( Válaszaitokat elöre köszönöm.
#1 vagyok
Nekem sem volt önállóan peteérésem, sokszor hozta meg nődoki a vérzésemet Duphastonnal (Norcoluttal, Proverálal, melyik mit írt föl...). De nyilván a megvonásos vérzés után sem lett peteérésem, mivel az ok, ami miatt nem volt, nem lett kezelve.
Pajzsmirigy alulműködésem van és IR-em. Endokrinológus segítségével be lett állítva a TSH-m, szedek merformint és diétázom, fogynom is kellett sokat. Sokat javultak az értékeim, de így is kellett egy kis Closty, hogy erősebb, jobb minőségű peteérésem legyen. Lassan egy éves lesz a kisfiam.
Millió nőnek van ilyen problémája, de kezelni kell, hogy legyen baba. Szerencsére van megoldás szinte minden hormonproblémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!