Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duphaston. Valakinek tapasztalat?

Duphaston. Valakinek tapasztalat?

Figyelt kérdés

Sziasztok ,bevagyok rendelve az orvosomhoz a jovohetre a duphatson nevu gyógyszert szedem es úgy vagyok vele hogy ha nemszedem be akkor.nemjon meg a menszeszem 2 eve vagyunk együtt férjemmel előtte nemvolt sexuális kapcsolatom ,mióta együtt vagyunk azóta hormonnzavaraim vannak ( hízás,almosság,fáradtság stb)

Folyamatosan jártam az orvoshoz,kivizsgálásokra az orvosom azt mondta hogy ez majd fog segíteni de idaig semmi ... ebben a hónapban nemszedttem be es nemis jött meg! A párommal gyereket szeretnénk már nagyon;( Válaszaitokat elöre köszönöm.

2016. dec. 29. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs peteérésed, ezen a Duphaston nem segít! Azzal lehet csinálni megvonásos vérzést, de az egy alkalomra szól. Az okot kellene megkeresni és megszüntetni, ami miatt nincs peteérésed. Keress fel endokrinológust, mert a nőgyógyászok ehhez nem értenek!
2016. dec. 29. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Az okot kellene megtalálni.
2016. dec. 29. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Duphaszton a te problémádon nem segít! Pajzsmirigyet kéne nézetni, és inzulin terhelést csináltatni jó endokrinologust keresni.
2016. dec. 29. 21:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm s válaszokat! Esetleg volt már igy valaki,aki azota szült? Nagy a baj?
2016. dec. 29. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Nekem sem volt önállóan peteérésem, sokszor hozta meg nődoki a vérzésemet Duphastonnal (Norcoluttal, Proverálal, melyik mit írt föl...). De nyilván a megvonásos vérzés után sem lett peteérésem, mivel az ok, ami miatt nem volt, nem lett kezelve.

Pajzsmirigy alulműködésem van és IR-em. Endokrinológus segítségével be lett állítva a TSH-m, szedek merformint és diétázom, fogynom is kellett sokat. Sokat javultak az értékeim, de így is kellett egy kis Closty, hogy erősebb, jobb minőségű peteérésem legyen. Lassan egy éves lesz a kisfiam.

Millió nőnek van ilyen problémája, de kezelni kell, hogy legyen baba. Szerencsére van megoldás szinte minden hormonproblémára.

2016. dec. 29. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
#3 as vagyok történetem hasonló mint az egyesnek! 2 estem teherbe! De nekemvan még egy csavar a dologban nem elég pco ir pajzsmirigy alulműködés, még véralvadási defektusom is van így 2 babát vesztettem! De aztán merkformin diéta sport pajzsmirigy bogyó és vérhigító ne vérrögösödjön a vérem! Most vagyok 26 hetes terhes! Tavasszal születik kisfiam! Jó endokrinologus kell! Aki kivizsgál kezel! Budapest mensmentit ajálom! Én is messziről jártam oda! Ott is bajer helga drnő!
2016. dec. 30. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!