5-6 hetes terhes vagyok, barna folyásra írtak fel Progestene Exeltist. Kb. mennyi idő után kellene hatnia? Valakinek tapasztalat?
Csinált az orvos hüvely ultrahangot, petezsák, szikhólyag látható ,embrió még nem.
1 hét múlva kontroll.
Én már 2 napja szedem a gyógyszert, de még nem múlt el.
Remélem hatni fog mielőbb!!
Ha nem csinaltak vervizsgalatot es nem neztek meg a progeszteron szintet, akkor nem is biztos, hogy a progeszteronhiany miatt verzel, igy nem is biztos, hogy attol el fog mulni a verzest.
A legtobb prvos felirja a progit, ha barmi gond van az elso teimeszterben, de verteszt nelkul senki sem tudja, hogy valoban segit-e. Mivel artani nem art, igy nem kell kulonosebbem vizsgalniuk, hogy szukseges-e a progi, csak felirjak.
Nekem pl nem volt gond a progeszteronnal, megnezettem direkt, megis kaptam progit, de ertelemszeruen nem segitett, mert nem azzal volt a gond. Csak egy "extra" dolog volt biztos, ami biztos.
Milyen adagolásban kaptad?
Csak mert nekem a napi 1-től ugyanúgy megjött, tehát nem volt elég.
200 mg-os.
Reggel 1 szem és este 1 szem.
Így 400 mg-ot szedek.
és mitől lehet ha esetleg nem progeszteron gond?
Megnézte vérömlenyt nem látott szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!