Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért önző az a pár, aki nem...

Vlopez kérdése:

Miért önző az a pár, aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

2016. dec. 26. 19:36
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
75%

Egyáltalán nem önző.

Még jót is tesz a gyerekkel, hogy nem kell ilyen elcseszett világban élnie a sok pszichopata között.

2017. febr. 17. 11:39
 42/48 anonim ***** válasza:
93%

Nem önző! Inkább arra mondanám ezt a jelzőt, aki csak a juttatások miatt szüli sorra a gyerekeket.

Én pl. totálisan alkalmatlannak érzem magam az anyaságra, így minek szüljek? Hogy ne köpdössenek le az ősanyák? Hogy ne ugassanak a rokonok? Élvezem az életem, 32 éves vagyok, Párom szintén így gondolkodik. Nem érzem magam piócának, csak mert nem akarok gyereket. Ha vágynék is babára, rengetegszer átrágnám, hogy ebbe az undorító, hányadék világba szüljek, ahol egyre több a bomlott, beteg elméjű ember?

Inkább cicákat tartunk. Nekünk ők a gyerekeink.

2017. márc. 13. 12:21
 43/48 anonim ***** válasza:
35%

Kit a macska,kit a gyerek tesz boldoggá.

Nincs ezzel semmi gond. Viszont gyerekkel lehet utazni,macskával nem.

Én is félek,hogy rossz és nehéz lesz nekik felnőttként,de régen is nehéz volt,csak másban.

Nem mindenkinek való gyerek,ez tény. Viszont az is,hogy sokan öregségükre bánják meg,mert senki nincs,aki rájuk nyitná az ajtót.

2017. márc. 13. 15:20
 44/48 anonim ***** válasza:
42%
Vagy éppen belefeccel negyed évszázadot az életéből, 30 millát a fizetéséből - aztán gyerek külföldre tiplizik, szülőknek meg ugyanúgy marad a macska ;)
2017. márc. 13. 15:23
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Én támogatom,hogy leléceljen külföldre. És nekünk több öröm,hogy vannak,mintha nem lennének. És öröm rájuk költeni,és ha megfelelő nevelést kap,akkor nem lesz az a mai kis g.rényA,mint a legtöbb
2017. márc. 13. 15:56
 46/48 anonim ***** válasza:
75%

#45 Okés, csak akkor ne "téríts" azzal a szöveggel, hogy "Viszont az is,hogy sokan öregségükre bánják meg,mert senki nincs,aki rájuk nyitná az ajtót."

MAGADÉRT vállaltál gyereket, mert TE szerettél volna. Nincs ezzel senki gond, a gyerektelen is úgy él, ahogy szeret élni - meg te is. Ennyi.

2017. márc. 13. 19:59
 47/48 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg abortusztőlélők vagytok, és ez egy tipikus tünete ennek, hogy nem akartok gyereket, mert tudatalatt féltek, hogy meghal.

Olvassátok el az abortusztúlélők c. könyvet, meg fogtok lepődni.

2017. márc. 25. 11:56
 48/48 anonim ***** válasza:
72%
#47 cicám, olvastam - és tájékoztatásul közlöm, hogy szimplán utálom a gyerekeket, meg úgy általában az embereket is. Na meg van józan eszem is, pontosan tudom, hogy mivel jár egy gyerek - racionálisan SEMMI nem szól mellete. Ne pszichologizálj, nem áll jól neked...
2017. márc. 25. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!