Vlopez kérdése:
Miért önző az a pár, aki nem akar gyereket?
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 19:36
31/48 anonim válasza:
Kína hogy jön ide?
Nekünk azért nem lesz nyugdíjunk mert elöregedő a lakosság, kevés gyerek született/születik és az aktív dolgozó réteg már nem tudja majd kitermelni a rengeteg nyugdíjas nyugdíját.
Lehet h Kínában nincs nyugdíj, de ott az okok mások lehetnek.
32/48 anonim válasza:
29! Inkább teljesen más foglalkozások lesznek. Amiket ma még nem ismerünk...
33/48 anonim válasza:
Ja... és ma is azért vannak közmunkások meg segélyesek, meg hajnali 3-kor tömeg a délelőtti ételosztásra... ugyan már.
34/48 anonim válasza:
A technika fejlődése egy dolog, de a háztartásoknak igenis 40 év múlva is szükségük lesz pénzre, különben összeomlik a gazdaság, nem lesz ki megvegye a multik által előállított terméket, ez pedig ugye a multiknak sem érdeke...
35/48 anonim válasza:
33. Hát... nem stadionokra kéne elkölteni a pénzt, hanem pl ennek a megoldására. De ez megint már más tészta.
36/48 anonim válasza:
De lehet elköttetni... csak ki kell várni az egy évet,mire engedélyezik.
37/48 anonim válasza:
Nézz utána az elköttetés kérdésének. JOGSZABÁLY! VÁLTOZOTT!
38/48 anonim válasza:
#36: 2014 márciusától változott a jogszabály, csak 40 éves kor felett, illetve 3 saját gyermek esetén lehet elkötést kérelmezni Magyarországon, ekkor is van még 6 v 12 hónap várakozás. Én épp ezért csináltattam meg Szlovákiában, ott 1 hónap volt a várakozás.
39/48 anonim válasza:
Szerintem pont nem önzés. Aki nem akar ne vállaljon gyereket, aki társadalmi elvárasból, segélyért vagy azért szül hogy majd gondoskodjon róla valaki, aztán lelki sérült lesz a gyereke a szeretethiánytól nekem az az önző mert csak magára gondol.
Mondom ezt úgy hogy terveztük és szeretettel vártuk a kisfiam, aki beragyogja az életünket és olyan szeretetet érzek iránta amiről nem is gondoltam hogy létezik. De nem ítélem el vagy tartom önzőnek azt aki nem szeretne gyereket.
40/48 anonim válasza:
Nem ítéltem el azokat, akik tudatosan gyermektelen életre rendezkedtek be. Van ilyen. Azt már inkább elítélem, aki gyermektelen élettel, ítélkezik a gyermeket vállalók felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!