Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért önző az a pár, aki nem...

Vlopez kérdése:

Miért önző az a pár, aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

2016. dec. 26. 19:36
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
92%

Kína hogy jön ide?

Nekünk azért nem lesz nyugdíjunk mert elöregedő a lakosság, kevés gyerek született/születik és az aktív dolgozó réteg már nem tudja majd kitermelni a rengeteg nyugdíjas nyugdíját.

Lehet h Kínában nincs nyugdíj, de ott az okok mások lehetnek.

2016. dec. 26. 23:17
 32/48 anonim ***** válasza:
92%
29! Inkább teljesen más foglalkozások lesznek. Amiket ma még nem ismerünk...
2016. dec. 26. 23:20
 33/48 anonim ***** válasza:
20%
Ja... és ma is azért vannak közmunkások meg segélyesek, meg hajnali 3-kor tömeg a délelőtti ételosztásra... ugyan már.
2016. dec. 26. 23:23
 34/48 anonim ***** válasza:
0%
A technika fejlődése egy dolog, de a háztartásoknak igenis 40 év múlva is szükségük lesz pénzre, különben összeomlik a gazdaság, nem lesz ki megvegye a multik által előállított terméket, ez pedig ugye a multiknak sem érdeke...
2016. dec. 26. 23:29
 35/48 anonim ***** válasza:
57%
33. Hát... nem stadionokra kéne elkölteni a pénzt, hanem pl ennek a megoldására. De ez megint már más tészta.
2016. dec. 26. 23:32
 36/48 anonim ***** válasza:
De lehet elköttetni... csak ki kell várni az egy évet,mire engedélyezik.
2016. dec. 27. 07:02
 37/48 anonim ***** válasza:
0%
Nézz utána az elköttetés kérdésének. JOGSZABÁLY! VÁLTOZOTT!
2016. dec. 27. 09:45
 38/48 anonim ***** válasza:
95%
#36: 2014 márciusától változott a jogszabály, csak 40 éves kor felett, illetve 3 saját gyermek esetén lehet elkötést kérelmezni Magyarországon, ekkor is van még 6 v 12 hónap várakozás. Én épp ezért csináltattam meg Szlovákiában, ott 1 hónap volt a várakozás.
2016. dec. 27. 13:47
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont nem önzés. Aki nem akar ne vállaljon gyereket, aki társadalmi elvárasból, segélyért vagy azért szül hogy majd gondoskodjon róla valaki, aztán lelki sérült lesz a gyereke a szeretethiánytól nekem az az önző mert csak magára gondol.

Mondom ezt úgy hogy terveztük és szeretettel vártuk a kisfiam, aki beragyogja az életünket és olyan szeretetet érzek iránta amiről nem is gondoltam hogy létezik. De nem ítélem el vagy tartom önzőnek azt aki nem szeretne gyereket.

2016. dec. 27. 17:16
 40/48 anonim ***** válasza:
42%
Nem ítéltem el azokat, akik tudatosan gyermektelen életre rendezkedtek be. Van ilyen. Azt már inkább elítélem, aki gyermektelen élettel, ítélkezik a gyermeket vállalók felett.
2016. dec. 29. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!