Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért önző az a pár, aki nem...

Vlopez kérdése:

Miért önző az a pár, aki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés

2016. dec. 26. 19:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
5%
*míg egy önzetlen ember a gyermeke örömének is ugyanúgy örül
2016. dec. 26. 19:49
 12/48 anonim ***** válasza:
80%

Nem önző.

Viszont ezt a kérdést nem a hormonoktól elvakult anyukákkal teli topikban kelett volna feltenned. Bár hálistennek ezidáig csak egy ösztönlény válaszolt.

2016. dec. 26. 19:53
 13/48 anonim ***** válasza:
16%
Sokan féltik a kis tyuksz..s életüket egy gyerektől.persze hogy nem önzőség.csak mert mindenkinek joga van hozzá.amugy meg de.
2016. dec. 26. 19:56
 14/48 anonim ***** válasza:
72%
Van 2 gyerekem de teljesen megértem azokat akik nem akarnak! Van mikor aranyosak, de sokkal nagyobb meló meg több áldozattal jár mint amennyi plussz kap az ember! Szeretem őket, de ez a tapasztalatom sajnos
2016. dec. 26. 19:57
 15/48 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, az előző kérdés ihlette a kérdésed, ahol a csaj fel van háborodva, amiért a családja nem nézi jó szemmel, amiért abortuszra rohan, csak mert ő nem akar gyereket.

Alapjáraton én is azt mondom, mindenkinek joga van eldönteni akar-e vagy nem, de akkor köttesse el magát, ne abortuszra menjen, előtte meg a gyerek megölését.

2016. dec. 26. 19:59
 16/48 anonim ***** válasza:
77%

ez nem üzleti kérdés 14-es!

szerintem az egész világon mérhetetlen túlnépesedés van - MINDENKINEK jobb, hogy aki nem akar, az nem szaporodik

2016. dec. 26. 20:00
 17/48 anonim ***** válasza:
95%

Persze az egyik irányból nézve önző, mert nem akar egy másik emberről gondoskodni, felelősséget vállalni, rááldozni pénzt, időt, érzelmeket, vagy csak tovább vinni a saját felmenői génjeit (ha azok ezt szeretnék).

Másik szempontból nézve viszont az is lehet önző, aki gyereket vállal, hiszen nem a meg sem fogant gyerek szeretné, hogy vállalják, a világ túl van népesedve és ki tudja, mi vár rá a környezeti és egyéb katasztrófákkal terhes jövőben, vagy hányszor gondolja majd még ő is majd bármi érzelmi, anyagi, egészségügyi... stb. indok miatt, hogy bárcsak meg se született volna.

Úgyhogy ha próbálok objektív lenni, mindkét érvelésbe bele lehet kötni.

2016. dec. 26. 20:26
 18/48 anonim ***** válasza:
11%
#16! "szerintem az egész világon mérhetetlen túlnépesedés van - MINDENKINEK jobb, hogy aki nem akar, az nem szaporodik" Nagyon igaz, ha TE a tányérodon lévö ételt is ugy nézed, hogy az mennyire szolgálja a világ hasznát, ha megeszed:-)? Esetleg hasznosabb lennél ha csak egy tál zabkását ennél helyette?
2016. dec. 26. 20:31
 19/48 anonim ***** válasza:
24%
#14! " Van mikor aranyosak, de sokkal nagyobb meló meg több áldozattal jár mint amennyi plussz kap az ember! " Te is nagyon aranyos vagy! Pontosan leirtad, hogy "Miért önző az a pár, aki nem akar gyereket?" A gyerek a szülötöl kapja meg azt a pluszt (?) amit a gyerekeinek ad tovább!!!!!!!!!
2016. dec. 26. 20:36
 20/48 anonim ***** válasza:
6%
14 szégyelld magad!
2016. dec. 26. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!