Milyen indokkal menjek a kezelőorvoshoz, illetve milyen gyakran kell járnom dokihoz?
Figyelt kérdés
A 12. héten átkerültem másik dokihoz, de eddig még semmilyen panaszom nem volt, amivel hozzáfordulhattam voltam. A terhesgondozóban a védőnőkkel mindig elintézek mindet + labor + uh-s orvos. De külön kezelőorvossal nem találkoztam még, pedig nagyon időszerű lenne orvost választanom. 18 hetes vagyok ezen a héten. Ti mit tanácsoltok?2008. okt. 7. 17:15
1/5 anonim válasza:
Ha nincs panaszod, havonta kell meglátogatnod a dokit, de úgy is mondani fogja, hogy mikor menjél legközelebb. Ha viszont nem akkor kérdezz rá.Ahogy átkerültél hozzá, nem mondta, hogy mikor menjél legközelebb?
2/5 A kérdező kommentje:
Pont elrobogott szülést levezetni, úgyhogy még akkor sem tudtunk beszélni, illetve nem vizsgált meg. Arra gondoltam, hogy most a 18. heti UH eredménnyel + a 16. heti vérvétel eredményével jelentkezem nála.
2008. okt. 7. 17:34
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Az úgy jó lesz, aztán megbeszélitek a többit, ne aggódj.
4/5 anonim válasza:
Én sem találkoztam a terhesség előtt soha a felnőtt orvosommal. Így fogtam magamat és a 11. héten elmentem hozzá, hisz neki kellett a laborba lepecsételni a beutalókat.
Sűrűn egyáltalán nem járok hozzá. Utoljára a 11. héten voltam, és most, a 24. héten megyek majd hozzá újra, az újabb pecsételés miatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, csakhogy nálunk a védőnő áll kapcsolatban a dokival. Tehát én a védőnőtől kapom a beutalókat, a dokit nem is látom. Szerintem nem rossz így a rendszer, csak ne kéne orvost választani a szüléshez. :(
2008. okt. 7. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!