Ki milyen indokkal fogad fel szülészt? És ha nem, akkor miért nem?
Mármint orvost?
Hát én eleve irtózom mindentől, ami sztk-s. Nálunk katasztrófa az sztk-s rendelés. Ráadásul, aki dolgozik, az nem is mindig teheti meg,hogy egy vizsgálatért ott ül két órát. Ha meg esetleg kérdése is van,akkor csúnyán néznek rá,hogy miért nem halad. Hát kösz, de nem itt mégis egy életről van szó, nem egy nátháról!
Szóval nekem szempont volt,hogy időre megyek, nem kell várnom, ha kérdésem van, aggódom, a dokim bármikor felhívhatom. Nem két percig tart egy vizsgálat, hanem min. 20-25 percig, meg tudok mindent kérdezni stb.
Ahogy a szülésnél is számítani fog,hogy nem egy sztk-s néz rám kb. két óránként,hanem ott lesz az orvosom!
Rossz tapasztalataim voltak az ingyenes orvosi ellátással...Ezért az egész terhesgondozást magánorvos végezte,így egyértelmű volt,hogy a szüléshez is felfogadom.Nem is csalódtam,sokat beszélgettünk erről a férjemmel,nekünk megért ennyit.
Szerencsére,csak a vérvételekre kellett igénybe vennem a helyi kórház ellátását a terhesség alatt...(szülni is más városban szültem...)
Én is kettő között vacilálok.Anyagilag biztos jobban járnék szülésznővel,de azt sem szeretném,ha az ügyeletes doki esetleg "letojna" és valami baj lenne orvosi szempontból.
Szülőszoba látogatáson találkoztam egy végtelenül kedves szülésznővel,rajta gondolkodom.
Nekik milyen összeget szoktak adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!