Terhességi cukorbeteg kismamák! Mit és mennyit esztek a karácsonyi ünnepek alatt? Be tudjátok majd tartani? Én most nem tudok örülni a Karácsonynak.
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, bocs, ha ismétlés van benne.
- A depresszió attól is lehet, hogy cukorfüggő voltál. Szimpla elvonási tünet, hamarosan meg fog szünni.
- A terhességi cukor egy figyelmeztetés, ha nem vigyázol, később lehetsz "igazi" cukorbeteg is. Nyiván nem arról van szó, hogy nem lehetnek ünnepnapokon "kihágások", de nagy általánosságban vigyázni kell.
- Menj el olyan cukrászdába, ahol lehet diabetikus sütit kapni, és vegyél magadnak 1-2 szeletet. Ha Pesten laksz, a Nándoriban biztos kapsz, és a Mekiben is van egy fajta, ami ráadásul nagyon finom is.
- A végére hagytam a lényeget: régen rossz, ha a karácsonynak a nagy zabálás a lényege. Próbálj a jó társaságra és a születendő babára fókuszálni.
Nekem, mióta terhes vagyok, egyfolytában hányingerem van és fáj a gyomrom, bármit eszem, alig bírok enni - nyilván a karácsonyi asztal mellett sem fog menni. De őszintén szólva, eszembe sem jutott, míg el nem olvastam a kérdésedet...
Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!