Második babámmal vagyok várandós, és nagyon aggódom. Későbbre terveztük a bébit, és elég sok minden összejött most körülöttünk, az ő érkezése sajnos sok "problémát" fog okozni. Miért érzem úgy hogy nem akarom ezt a babát?
Nagyon rosszul gondolkodsz, mi az hogy probléma egy baba?
Igen,azt aláirom hogy anyagilag megviseli az embert, de nem szabad tehernek tekinteni egy gyermeket. Próbálj meg arra gondolni, hogy mennyi örömet fog hozni számodra!Sikerülni fog!Az utolsó előtti válaszolónak üzenném: ha már egyszer fikázol valakit, legalább próbálj meg érthetően,helyesen irni.
Hát komolyan mondom nem értem, hogy egyesek mi a túrónak olvassák ezt az oldalt, ha csak ilyen bunkó módon tudnak válaszolni!!!!
Aki nem érti a kérdést, vagy gőze nincs a gyerekneveléshez az menjen a ............!
Szerintetek ez hiányzik a kérdés feltevőjének? Segítséget vár, bíztató szavakat! Nem a kukába tette a gyerekét!!!!!!!!!!!!
szia! fogdd fel úgy a helyzette, h mindennek meg van az oka, h miért történik úgy, ahogy történik. ne probélnak fod fel, hanem feladatnak, meg kell eztis odlani. ráadásul a babádat várod! már van egy babád, így tudod, h életed legcsodálatosabb dolga történik veled/benned és megint lesz egy ici pici illatos kis nykergőd és milyen csodán mész keresztül! ne a gondokkal foglalkozz! elváltok,mert végére fog érni ez is, ahogy valaki tanácsolta a lemondó nyilatkozattal a névkérdés is megoldódott. most albérlet, egyszer majd lakás... minden mindegy, mert a gyerekeknél fontosabb dolog nincs,minden más felértékelődik mellettük... ha most ezekkel rontod a hangulatod, szülés után szomorú leszel, h nem élvezted ki a terhességed és mindenféle hülyékkel foglalkoztál, ahelett, h vele és a már meglévő babáddal! ne felejtsd el, a nagytesó egyeduralma már nem tart sokáig, élvezdd ki az egygyerekes szülő szerepét. élvezd ki a nagytesót. olyan picikmég és annyira rövid ideig van ránk szükségük. hidd el minden más meg úgyis megoldódik :)
tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!