Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második babámmal vagyok...

Második babámmal vagyok várandós, és nagyon aggódom. Későbbre terveztük a bébit, és elég sok minden összejött most körülöttünk, az ő érkezése sajnos sok "problémát" fog okozni. Miért érzem úgy hogy nem akarom ezt a babát?

Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 13:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Hogy miért érzel így, azt csak te tudhatod.

A baba élni szeretne, és nem véletlenül választott téged édesanyjának, s a párodat édesapjának. Az időpontot is ő megfelelőnek találta a növekedéséhez és megszületéséhez. Én így látom. Ha elfogadod őt, a problémák is megoldódnak az érkezéséig.

2008. okt. 7. 13:34
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Biztos vagyok benne, hogy meg fog változni ez az érzés! Én mióta babát várok, megtanultam harcolni és mindent elérni magunkért, tedd ezt te is! Gondolj arra, hogy vannak sokkal rosszabb körülmények közt élők, akik bevállalják. Mennyi idősek vagytok?
2008. okt. 7. 13:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is a második babámat várom, nálunk is hamarabb jött,mert a kisfiunk még csak 15 hónapos.Most ,hogy már a 35. hétbe léptünk nem is könnyű,de ha te és a párod kitartotok egymás mellett minden ki fog alakulni. Szerintem az a pici élet mindenért kárpótól.

Üdv: Ani

2008. okt. 7. 13:45
 4/17 anonim válasza:
79%
Ne aggódj, és ne legyen bűntudatod amiatt, hogy most esetleg úgy érzed, nem akarod a babát. Egészen biztosan akarod, csak megijedtél. Ez még az olyan kismamákkal is előfordul akik tervezték a babát. Koncentráljatok arra, hogy azokat a problémákat hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani. Nem irtad milyen jellegű gondokról van szó. Talán ha megtennéd, többet tudnánk segiteni.
2008. okt. 7. 14:00
 5/17 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Én a 3. babával éreztem uezt. Mi három lurkót akartunk, csak egy kicsit később. Nekem is hasonló gondolataim voltak, sírtam is miatta, de a férjem és a pozitív gondolatok segítettek. Én mindig azt mondom, amíg szeretjük egymást nagyon nagy gond nem érhet. Nálunk anyagi gondok vannak, de vhogy mindig megoldódnak.

Meg fognak változni az érzéseid, nyugi!

Egy kicsit még mindig aggódó 23 hetes:-)

2008. okt. 7. 14:14
 6/17 anonim ***** válasza:
34%

Mi 9 éve várunk egy kisbabára, és az életünket is odaadnánk érte.

Tudod mit? Tartsd meg, és mi elvisszük tőled örökbe ha annyira nem kell!!! Ha probléma, mi megoldjuk!

Bocs a kirohanásért......de értsd meg! Ő egy kis élet, és te kellesz neki!!!!! Akard, mert neki CSAK TE VAGY!!!!

2008. okt. 7. 14:43
 7/17 anonim ***** válasza:
Milyen problémát fog okozni?
2008. okt. 7. 14:47
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
de birom az ilyen noket mint te vagy neharagudj!!! hogy mondhatsz ilyet hogy neked egy kis elet egy artatlan kis elet problemat okozz nezz mar magadba tee!!! NEM SZEGYELSZ ILYENEKET KIIRNI ??? VAN BENNED EGYALTALAN ERZES???
2008. okt. 7. 15:44
 9/17 anonim ***** válasza:
ne támad,szeritem csak a kezdeti sokk,mikor én is terhes lettem,akkor ugyanigy meg voltam rémülve. nekünk se a legjobb időben jött,bár azt vallom,egy átlag családba anyagilag soha nem jöhet a legjobbkor a baba. de én ajándéknak tekintettem, és olyan körülmények között tapadt a babám,h nagyon akarhatott hozzánk jönni. most már 2,5 hónapos nagyfiú:-))
2008. okt. 7. 16:14
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olvastátok figyelmesen a "kérdést" !!!!

Nem azt írta, hogy csesszetek le, csak egyszerűen kibukott, velem is megtörtént, arra gondoltam 30 hetesen, ...hogy de gáz...ha akarom, ha nem ez van!

Kissé bepánikoltam, nem akarta ő sem eldobni a babáját, vígaszt kért, itt meg mindenki lehurrogja?? Bocs, tiszt. a kiv.!!! NE AGGÓDJ!!! Monden okés lesz, csak sok a felhő feletted, de kisüt a nap!! Ha meg lesz a pici, másképpen látod ezt az egészet!!!

Boldog babavárást!!!! :-))))

2008. okt. 7. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!