Második babámmal vagyok várandós, és nagyon aggódom. Későbbre terveztük a bébit, és elég sok minden összejött most körülöttünk, az ő érkezése sajnos sok "problémát" fog okozni. Miért érzem úgy hogy nem akarom ezt a babát?
Hogy miért érzel így, azt csak te tudhatod.
A baba élni szeretne, és nem véletlenül választott téged édesanyjának, s a párodat édesapjának. Az időpontot is ő megfelelőnek találta a növekedéséhez és megszületéséhez. Én így látom. Ha elfogadod őt, a problémák is megoldódnak az érkezéséig.
Én is a második babámat várom, nálunk is hamarabb jött,mert a kisfiunk még csak 15 hónapos.Most ,hogy már a 35. hétbe léptünk nem is könnyű,de ha te és a párod kitartotok egymás mellett minden ki fog alakulni. Szerintem az a pici élet mindenért kárpótól.
Üdv: Ani
Szia!
Én a 3. babával éreztem uezt. Mi három lurkót akartunk, csak egy kicsit később. Nekem is hasonló gondolataim voltak, sírtam is miatta, de a férjem és a pozitív gondolatok segítettek. Én mindig azt mondom, amíg szeretjük egymást nagyon nagy gond nem érhet. Nálunk anyagi gondok vannak, de vhogy mindig megoldódnak.
Meg fognak változni az érzéseid, nyugi!
Egy kicsit még mindig aggódó 23 hetes:-)
Mi 9 éve várunk egy kisbabára, és az életünket is odaadnánk érte.
Tudod mit? Tartsd meg, és mi elvisszük tőled örökbe ha annyira nem kell!!! Ha probléma, mi megoldjuk!
Bocs a kirohanásért......de értsd meg! Ő egy kis élet, és te kellesz neki!!!!! Akard, mert neki CSAK TE VAGY!!!!
Szerintem nem olvastátok figyelmesen a "kérdést" !!!!
Nem azt írta, hogy csesszetek le, csak egyszerűen kibukott, velem is megtörtént, arra gondoltam 30 hetesen, ...hogy de gáz...ha akarom, ha nem ez van!
Kissé bepánikoltam, nem akarta ő sem eldobni a babáját, vígaszt kért, itt meg mindenki lehurrogja?? Bocs, tiszt. a kiv.!!! NE AGGÓDJ!!! Monden okés lesz, csak sok a felhő feletted, de kisüt a nap!! Ha meg lesz a pici, másképpen látod ezt az egészet!!!
Boldog babavárást!!!! :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!