Szex és a baba neme?
Figyelt kérdés
:)
Szeretnék egy kis statisztikát készíteni. :) Aki tudja már születendő babája nemét, válaszolna nekem?
Kívántad a szexet a terhesség alatt, vagy nem? Kisfiú lesz vagy kislány?
Köszönöm :D
2010. máj. 2. 19:35
11/17 anonim válasza:
A 2 lanyomnal elso perctol az utolsoig nagyon kivantam a szexet, nem is tartozkodtunk tole, most kisfiut varunk es sajnos egyaltalan nem kivanom.
12/17 anonim válasza:
Én végig kívántam...:) legalábbis eddig (33 hét) és fiú! Sok boldogságot!:)
13/17 anonim válasza:
Én folyamatosan kívántam s kívánom :) Az első 3 hónapban volt, hogy kimaradt 3-4 nap is, mert eléggé rosszul voltam, de azóta szinte naponta együtt vagyunk. Persze óvatosan, de mindketten kívánjuk a Párommal.
Kislányt várunk, most vagyok 34 hetes.
14/17 anonim válasza:
Én az első 3 hónapban nem kívántam, ha együtt is voltunk, főleg a férjem kedvéért.Tudat alatt nagyon féltem a vetéléstől.Most 20 hetes a drágám, és most már azért jobban kívánom, és jobban is élvezem.Persze most sem vagyunk együtt minden nap, mert Apa is félti.Nem győzöm neki megmagyarázni, hogy nem tud kárt tenni benne, és egyébként is óvatos mindig.Kislányunk lesz, és kb. 2-3 naponta vagyunk együtt.
15/17 A kérdező kommentje:
Tyűha Lányok, most feladtátok a leckét. Akkor eredményként megállapítom, hogy ez sem egy meghatározó dolog a baba nemére vonatkozóan! :)
...
De két kislány egyszerre! Hú de irigyellek! :):):) Én is mindig iker lányokat szerettem volna!
Mindenkinek további szép és örömteli babavárást kívánok!
2010. máj. 3. 09:16
16/17 anonim válasza:
Hát igen! Nem akarlak elkeseríteni, de eből még tényleg nem lehet következtetni semmire.Ez is csak egy olyan babona féle lehet, hogy fiúval vagy lánnyal kívánod -e jobban.Inkább a hormonoktól függ.
17/17 anonim válasza:
2 lánynál nem kivántam. Most kisfiunk lesz, és az elején borzasztóan kivántam, és olyan volt hogy csak rámnézett a férjem és elélveztem. Sosem volt olyan jó és szerintem nem is lesz olyan többet. Most már nagy hassal nem kivánom, nehéz hozzám férni meg félek is, igy csak ritkán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!