Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire egeszseges a szex ha...

Mennyire egeszseges a szex ha mar a baba fejjel lefele van?

Figyelt kérdés

Tudom sokan azt mondjak hogy nem jo a szex,masok pedig hogy szeretkeztek terhesseg alatt is.Nos nem vagyok kibekulve a gondolattal hogy most"lehet"vagy inkabb mellozzuk a szexet.Volt hogy meg az elejen ment minden normalisan de mar vagy 2 honapja valahogy nem merem engedni a paromnak hogy behatoljon egeszen,foleg mivel tudom hogy mar fejjel lefele van a pici.Olyan rossz erzes mert belekezdunk de nem hatol be egeszen,igy nekem elmaradt az orgazmus.Szoval segitsetek par tanaccsal lehet valami gond a picivel ha ugymond"egesz szex van"nem csak "felig"

38 hetes km

2010. aug. 27. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy a babád hogyan fekszik, maga a szexnem okoz neki semmi gondot. Mi mind a 4 gyerek mellett végig szeretkeztünk "teljesen", teljesen normális időben született mind a 4 gyerek. Amúgy is a legtöbb terhesség nem a kiírt időpontban végződik, hanem előtte 2, ill az utána következő 1 hétben. Ha most a 38. héten meg is indulna a szülés, a babád teljesen érett lenne. Ja! A gyerekeim makk egészségesek :)) A szexet csak akkor kell hanyagolni, ha az orvosod eltilt tőle, amúgy végig mehet :)) A babádat védi a méh, a magzatburok és a magzatvíz, nem tud megsérülni,nyugi!
2010. aug. 27. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel! Mi is végig szeretkeztünk, ill majdnem véig, de nem a félelemtől nem volt semmi a végén, hanem mert már ki voltam nyílva meg a méhnyak is meg volt rövidülve és nagyon fájt, ha ez nem lett volna akkor simán csináltuk volna.
2010. aug. 27. 11:36
 3/4 A kérdező kommentje:
OK,koszi a valaszokat!!!
2010. aug. 27. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:

:DDD Ne haragudj,de ez nagyon aranyos volt.

A párod,akármilyen ügyes,nem tud a magzatburokig sem elérni,ne félj,ott van a méhnyak,azon nagyon nehezen tudná átküzdeni magát.:)

2010. aug. 27. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!