25 hetes terhes vagyok es nekem tok kinos a szex a parommal, es mindig mondom, hogy ne mert felebred a baba ez hulyeseg? Nem tudom en szegyenlos is vagyok a testem miatt, meg a babat is feltem hogy o ilyenkor mit erez?
Szia!
Szerintem nem kell emiatt aggódnod, ha neked jó, az a babának is jó, (ha nincs nyitva a méhszáj, ill. az orvos nem tilt el - akkor nem árt a babának). A testedet meg ne szégyeld, a párod biztosan így is gyönyörűnek tart, legalábbis nálunk így volt. :)
Boldog babavárást!
6 hetes kislány anyukája
Ha nem érzed jól magad abban a helyzetben , akkor nem kötelező ilyen módon részt venned a szexben, megbeszélhetnéd a pároddal, hogy ez neked kellemetlen ezmiatt és inkább más módot válassz legfeljebb az ő kielégítésére, ahol pl neked nem is kell levetkőznöd..később komoly gondokat okoz,ha most szexeltek úgy ahogy neked nem esik jól..
Nekem is vannak fenntartásaim, főleg így a vége felé..sokan mondják most legalább nem kell tartani a teherbeeséstől, de pl én csak akkor tudok bármit csinálni, ha vak sötét van, de legalább 80%-ig..próbáld ki esetleg, ha teljesen behúzod a függönyt..én is szégyenlős vagyok.
Amiatt nem kell aggódnod, hogy a baba felkel, mert az neki nem baj mégha tényleg fel is kel..más miatt is felkel ám!
Ha nem vagytok durvák akkor pedig gyenge ringatózást érez, ami még jól is esik neki..körülveszi a víz, meg a burok és abban ringatózik...ha buszozol, vagy kocsizol ugyanilyesmit érez, és ő odabent nem tudja hogy miért hintázik, de biztosan tetszik neki.
Háát igazad van ez tényleg nehéz, mert én például mindennek érzem magam csak szexinek nem:-(( Ez pedig kell hozzá,hogy jól érezze mmagam és felszabadult legyek. talán a sötét tényleg segít...
27.hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!