Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex és a baba neme?

Szex és a baba neme?

Figyelt kérdés

:)

Szeretnék egy kis statisztikát készíteni. :) Aki tudja már születendő babája nemét, válaszolna nekem?

Kívántad a szexet a terhesség alatt, vagy nem? Kisfiú lesz vagy kislány?

Köszönöm :D

2010. máj. 2. 19:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szia!Én az elején nem kívántam (az első 3hónapban).Utána már igen vagy 2hónapig,és most újra nem kívánom,csak nagyon ritkán.Nekem kisfiam lesz.24hetes km
2010. máj. 2. 19:38
 2/17 A kérdező kommentje:
:) Gratulálok a pici fiúcskához!
2010. máj. 2. 19:40
 3/17 anonim ***** válasza:
köszi.És neked mi lesz?
2010. máj. 2. 19:41
 4/17 A kérdező kommentje:
Még nem tudom! Most lépünk a 17. hétbe :) De eleinte én sem kívántam, úgy a 11-12. hétig, most már jobban, de közel sem annyira, mint előtte.
2010. máj. 2. 19:43
 5/17 anonim ***** válasza:
És hogy érzed mi lesz?Kisfiút vagy kislányt szeretnél?Első baba?Gratulálok :)
2010. máj. 2. 19:44
 6/17 A kérdező kommentje:

Első baba, s annyira kislányt szeretnék, de szerintem már csak azért is kisfiú lesz. S valahol legbelül azt is érzem.

De nem baj, majd mehet Apával pecázni :D

2010. máj. 2. 19:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Én az első 3 hónapban a fáradtság miatt nem kívántam (persze nem hanyagoltam el, csak erő kellett hozzá...), utána meg egyre kényelmetlenebbnek éreztem, meg a pocakom miatt is, meg hát na...nem kívántam. De apa miatt mindig ráveszem magam, kb heti egyszer.

Ez most a második terhességem.

Úgy emlékszem, hogy az elsővel sem kívántam igazán, nem én voltam a kezdeményező, viszont sűrűbb volt.

És mindkettő kisfiú!!!

Van 1 barátnőm, ő meg állandóan azt mesélte a terhessége közepén, hogy baromira kívánja, és sokat is csinálják, neki meg kislány...:)

Te hogy vagy ezzel??? Kislány vagy kisfiú ezek szerint???

37 hetes kismama, 2,5 éves nagylegény anyukája

2010. máj. 2. 19:47
 8/17 A kérdező kommentje:

De jó! Akkor már nem sok van hátra. Irigyellek is most rendesen! :)

Neked is gratulálok mindkettőhöz!

...

A fiúk viszik eddig a pálmát! :)

2010. máj. 2. 19:51
 9/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem kívántam sem az elején sem most. De azért néha ráveszem magam :) Akkor hogy ne a fiúk legyenek többségben nekem 2 lányom lesz.

Üdv: 24 hetes ikres km

Boldog babavárást!

2010. máj. 2. 20:18
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia!Én kivántam volna az elején,de sajnos nem lehetett:-(

Utána meg már nem kivántam,és a férjem is úgy volt vele,hogy nem kockáztatunk.Most a finisben újra vágyom rá,de már kibirjuk:-)Egyébként kislányt várunk 2 hét múlva:-)

2010. máj. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!