Szex és a baba neme?
:)
Szeretnék egy kis statisztikát készíteni. :) Aki tudja már születendő babája nemét, válaszolna nekem?
Kívántad a szexet a terhesség alatt, vagy nem? Kisfiú lesz vagy kislány?
Köszönöm :D
Első baba, s annyira kislányt szeretnék, de szerintem már csak azért is kisfiú lesz. S valahol legbelül azt is érzem.
De nem baj, majd mehet Apával pecázni :D
Én az első 3 hónapban a fáradtság miatt nem kívántam (persze nem hanyagoltam el, csak erő kellett hozzá...), utána meg egyre kényelmetlenebbnek éreztem, meg a pocakom miatt is, meg hát na...nem kívántam. De apa miatt mindig ráveszem magam, kb heti egyszer.
Ez most a második terhességem.
Úgy emlékszem, hogy az elsővel sem kívántam igazán, nem én voltam a kezdeményező, viszont sűrűbb volt.
És mindkettő kisfiú!!!
Van 1 barátnőm, ő meg állandóan azt mesélte a terhessége közepén, hogy baromira kívánja, és sokat is csinálják, neki meg kislány...:)
Te hogy vagy ezzel??? Kislány vagy kisfiú ezek szerint???
37 hetes kismama, 2,5 éves nagylegény anyukája
De jó! Akkor már nem sok van hátra. Irigyellek is most rendesen! :)
Neked is gratulálok mindkettőhöz!
...
A fiúk viszik eddig a pálmát! :)
Szia! Én nem kívántam sem az elején sem most. De azért néha ráveszem magam :) Akkor hogy ne a fiúk legyenek többségben nekem 2 lányom lesz.
Üdv: 24 hetes ikres km
Boldog babavárást!
Szia!Én kivántam volna az elején,de sajnos nem lehetett:-(
Utána meg már nem kivántam,és a férjem is úgy volt vele,hogy nem kockáztatunk.Most a finisben újra vágyom rá,de már kibirjuk:-)Egyébként kislányt várunk 2 hét múlva:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!