Szeretnem elnevezni a kis pocaklakomat de nem jut eszembe semmi! Nem akarom meg a neven hivni es meg nem is tudom hogy fiu vagy lany e. Valami jo kis huncut nevre gondolnek! Mi legyen az?
Figyelt kérdés
Van valami jot otletetek?
Szivesen veszek minden otletet!
2008. okt. 7. 12:38
1/20 anonim válasza:
Mi "aprónak" hívjuk! Vagy "kisbab"-nak(nem kisbaba)!
3/20 anonim válasza:
Mi Kismanónak hívjuk, és nem terhes vagyok hanem kismanós:D
4/20 anonim válasza:
A kolléganőmék ficánkának hívták, mert mindig ficánkolt.
5/20 anonim válasza:
Én BAB-nak hívom, mert baba majd akkor lesz, ha megszületik :)
Üdv!
6/20 anonim válasza:
Én Bogyónak hívtam, míg meg nem tudtam a nemét, de sokszor még most is így hívom.
7/20 anonim válasza:
Én még nem tudom mi lesz Poci Maci v. Poci Manci :-)
8/20 anonim válasza:
Mi amíg meg nem tudtuk a nemét addig KiPának szólítottuk csak azért mert ha lány Kíra ha fiú Patrik és nekünk innen jött a KiPa!
9/20 anonim válasza:
Én Buclinak hívom mert még én sem tudom a nemét! A barátnőmék Mukinak hívták vagy Manó! De hallottam már hogy Törpe (Törpikém).
10/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!!!
2008. okt. 7. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!