Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggodjak? 15-hetes km vagyok...

Aggodjak? 15-hetes km vagyok es ma nagyon erös szuro erzesem volt alul es a dereakam majd szet szakadt. Ma ereztem elösször ilyet ezelödt meg sosem. Volt mar igy valaki? Lehet hogy csak tagulok? De csak ma? Aztan egy kis pihenes utan elmulik?

Figyelt kérdés
Olyan erzes volt mintha nagy wc-re kelledt volna mennem.Baj lehet a babammal??! Tenyleg felek.Orvosom csak csütörtökön lessz megint.
2010. máj. 2. 17:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem 20 hetesen kezdődött ugyanez, és még most is néha belejön, pedig már másfél éves a kislányom. Valami szétcsúszott a felfokozott teherviseléstől. Sok boldogságot és kitartást!
2010. máj. 2. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!