Cukorterhelés hány hetesen van?
Előző írónak:
A cukros vízhez keverhetsz citromlevet, így már limonádé lesz belőle. Előző este old fel a cukrot még meleg vízben, akkor nem marad az alján, nem kell fél liter, mint sok helyen mondják, elég 2 dl, utána hűtő, reggel meg hozzáadod a citromlevet.
Éhgyomorra menj, de vigyél magaddal szendvicset, mert amikor leveszik az első vért, utána egyből meg kell inni a löttyöt, akkor még elmehetsz mosdóba, utána két óráig se kaja, se innivaló, se mosdó. Második vér, vizelet. Utána tuti jól fog esni néhány falat kaja.
Nálunk (Szegeden) nem szólnak, hogy mikor telik le a két óra, hanem magadnak kell az időt nézni, és szó nélkül bemenni, ha letelt.
Utolsó előtti válaszolónak:
Én vagyok a 24 hetes kismami.Ma voltam és a cukros vizet ott adták ráadásul fél litert.Citromlé nem lehetett.
Nálunk nem úgy működnek a dolgok mint nálatok.Első az éhgyomri vérvétel ami után rögtön cukros víz van amit ők adnak és előttük mindet meg kell inni (megnézik hogy valóban elfogyott mind).Vizelet nem kell ha csak a beutalón nem kérik.Egy óra múlva ismét vérvétel ami után esetleg ha rosszul vagy ihatsz tisztán egy kis citromlevet majd 1 óra múlva megint vesznek vért vagyis 3-szor szúrnak összesen.Ez alatt a 2 óra alatt se inni se enni nem lehet csak is utána.
Persze ki lehet bírni nem voltam rosszul de azért készültem citrommal amire aztán nem volt szükségem.Csak a lötyi nem volt jó.Még jó hogy csak egyszer csinálnak ilyet.
Nálunk 24. és a 32. héten is van, eredménytől függetlenül!
Jah, és az a cukros löttyös vacakság!
Az elsőnél rosszul voltam, így már most be vagyok tojva a következőtől.
31+5 hetes Kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!