Szerintetek ez vészes terhességi hányás?
Azt neked kell erezni, hogy hogy vagy! En a 7. heten kerultem korhazba a napi 10 rokazasommal, de itt mar semmi de semmi nem maradt meg bennem! En a 4. hettol hanytam napi 4-6 alkalommal es a 7. hetre csucsosodott ki! Itt mar jartanyi erom nem volt... Alig birtam elbotorkalni a magandokimhoz, hogy csinaljon velem valamit mert meghalok! 😬
Masnap reggel a korhazban kezdtem egy wellness hetveget! En nem tudom hany uveg infuziot locsoltak belem, de hatott mert csak parszor oklendeztem naponta mig bent voltam!
Na miutan kiengedtek a hanyas folyt.kov de mar csak napi 2-3x, ez kitartott a 12. hetig.
Ha nagyon rosszul erzed magad es valoban semmi sem marad benned menj orvoshoz!
Szia! Fogadd őszinte együttérzésemet, én a 6. héttől a 17.-ig hánytam, eleinte csak elviselhetetlenül émelyegtem reggeltől estig, aztán ez napról napra rosszabb lett, végül már éjszaka is rosszul voltam. Nem írtad, hanyadik hétben vagy, de a napi négy-hat hányás elég sok, nem ártana egy-két infúzió.
Nekem a tonik és a (ne küldj el a francba) fehér fröccs segített a legtöbbet, minden más totál hatástalan volt. (Az utóbbiról annyit, hogy korábban soha nem ittam ilesmit, nyári terhességem volt, és a férjem egyik nap csinált magának, és muszáj volt megkóstolnom. Állati jólesett, és jobban is lettem tőle. Persze ez nem jelentett vedelést, egy háromdecis pohár vízbe öntöttem kb. 3-4 cl bort. Viszont amikor elmúlt az émelygésem, többé már nem tudtam meginni ugyanezt. Barátnőmnek a citromos víz váltotta ki ugyanezt a hatást).
Szívből kívánom, hogy mielőbb jobban legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!