Ez terhességi vészes hányás?
7+5 hetes vagyok, 5. héttől kezdve hányok. Minden nap, rögtön ahogy kinyitom a szemem már érzem, hogy hánynom kell. Persze nem jön semmi ilyenkor, ezután iszok 1- pohár vizet, és felkelés után fél-egy órával már hányok, de csak azt a vizet amit megittam és gyomorsavat. Addig hányok, hogy már a hasam megfájdul, a torkom is fáj a savtól. Ha eszek valamit azt rögtön kihányom, mindegy mi az. Ez egész nap tart, nem enyhül estére sem. Utrogestant kéne szednem naponta 3szor de azt sem tudom lent tartani, se a vitaminjaim. Nagyon gyenge vagyok, néha úgy érzem, hogy mindjárt elájulok.
Van, hogy naponta 3-szor hányok.
Semmi nem segít, se a gyömbér, se a kóla, a rágcsa felkelés előtt, a B6, semmi.
Úgy érzem, hogy haldoklok. Múlt héten 3 kilót fogytam emiatt.
Pénteken megyek dokihoz, remélem mond valamit.
Nem tudok elmenni sem itthonról, olyan rosszul vagyok, hogy felkelni is alig tudok az ágyból.
Jaja, dokinak szólj, és említsd meg az Utrogestant is, mert abból van hüvelykapszula is (nekem eleve azt írtak fel).
Kollégám feleségének volt ez, mint neked, ő volt párszor kórházban is emiatt, de szerencsére a második trimeszterrel elmúlott neki. Lehet, hogy a kórházat te sem úszod meg, ha egyáltalán nem tudsz inni sem semmit, de majd az orvos eldönti, hogy mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!