Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szétnyíltak a hasizmaim....

Szétnyíltak a hasizmaim. Szülés után helyre fog állni? 36 hetes vagyok, és középen simán befér egy ujjam a hasizmaim közé, ha hanyatt fekszem.

Figyelt kérdés
Ha ülök, vagy állok, nem ilyen "látványos", alig érezni. Az első terhességemnél nem váltak el ennyire egymástól. Egyébként "kockás" volt a hasam, tehát nem mondanám, hogy renyhe az izmom, de ezek szerint mégis. Remélem, visszaáll majd az eredeti állapot. (?)
2008. okt. 6. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt teljesen normális, hogy kettéválik a hasizom, hisz nem tud mást tenni a pocaktól. Vissza fog állni, ne félj:)
2008. okt. 6. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem állt vissza, pedig már fél éves a babám. Nekem is elég feszes volt a hasam terhesség előtt, most pedig ha hanyatt fekszem és egy kicsit felemelkedek, kb. 1,5 ujjnyira van szétválva...
2008. okt. 6. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem csak a 3. gyerkőcnél vált szét a hasizmom, sőt még sérvem is lett.

A sérv hamar gyógyult, a hasizmom, most kezd helyre jönni. (9 hónapja szültem). Szerintem a Tied is rendbejön, de idő kell hozzá.

2008. okt. 6. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem, ha szülés után, mikor már engedi a dokid elkezdesz rájuk edzeni, akkor helyre fog állni.
2008. okt. 6. 22:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is remélem, hogy visszaáll, majd teszek is érte, de úgyis a baba lesz az első, nem a "lyuk" a hasamon. :D
2008. okt. 7. 08:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Milyen az, mikor szétválik? Nekem a bőröm sem repedt meg (eddig, szerencsére), bár tudom, bármikor megtörténhet. de mi ez a szétválás? Hol, és hogyan néz ki? ne haragudj, hogy ilyeneket kérdezek, csak nagyon érdekelne. (Amúgy meg, ha előtte kockás volt, biztos utána is helyre tudod hozni! Sok sikert hozzá!)
2008. okt. 7. 12:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem sem repedt meg a bőröm. Úgy tudod megnézni, hogy szétvált-e az izom, hogy hanyatt fekszel, és úgy teszel, mintha fel akarnál ülni, közben az ujjaiddal megnyomod a hasizmaidat középen, ahol össze vannak nőve. Nekem itt ujjnyi rés lett hosszában, és ahogy feszítem a hasam, púpos is a bőr, puha az egész.
2008. okt. 7. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Köszi a választ. Elég furán hangzik...Szorítok, h helyrejöjjön.
2008. okt. 7. 20:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2008. okt. 8. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!