Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az egyedulallo anyasag?

Milyen az egyedulallo anyasag?

Figyelt kérdés
Egyedul allo anyukaknak milyen egyedul nevelni a kicsit? Ha ujrakezdhetnetek megszulnetek a babat? Megbantatok?

2016. dec. 9. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Nehéz.

Ha újra kezdeném és tudnám, hogy egyedül leszek, nem esnék teherbe.

Azt megbantam, hogy attól az embertől született gyerekem. A gyerekemet nem. De tudatosan nem vállaltam volna egyedül

2016. dec. 9. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem onszantabol senki sem akarja ezt megtapasztalni. Mikor pici a gyerek azon agyalsz megallas nelkul, hogy vajon hogyan fogod te egyszemelyben anya es apa is lenni. Megprobalsz 110 szazalekon porogni allandoan, hogy a gyermeked veletlenul se erezze az edesapa hianyat. Majd ahogy telik az ido, rajossz, hogy ez keptelenseg. Mikor a suliban a gyerekek arrol beszelnek hogy kinek az apukaja mit csinal, mit dolgozik, vagy mikor csaladi programok vannak, legtobben anyaval, apaval, o meg csak anyaval. Sokszor nem mutatja a gyerek, de nagyon faj neki, ilyenkor barmit megtennel, hogy ne erezze a hianyat, viszont mindent elmagyarazni meg nem tudsz neki, mert nem ertene, csak eppen az o nyelven, amit megert. Ekkor jon elo az, hogy keressunk egy part, mert maganyosak vagyunk es a gyermekunknek edesapa helyett kell egy apa. Nagyon sok a zsakutca es a nehezsegek. Persze vannak ahol a szulok elvaltak, de a gyerek apja ugyanugy gondoskodik a gyerekrol, eljarnak programokra, szerves resze a csaladnak. Talan ebben az esetben konnyebb feldolgozni a tortenteket a gyereknek. Szuken, ennyi amit tudok mondani.
2016. dec. 9. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanígy csinálnám és nekem egyéjszakás kalandból született gyerekem. Meg volt a jó és rossz oldala is, mint mindennek. Azért örülök hogy már teljes a család.
2016. dec. 9. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:

A lányomat sose bánnám meg,azt már,hogy kinek szültem azt igen.

Mivel évekig amúgy is magamra voltam hagyva mindennel,így annyira nem érzem az egyedülállóság hátrányát,de tény egy kis szabadidő jól jönne.Meg azért remélem nem leszek örökké egyedülálló,bár most egyenlőre jó egyedül.

2016. dec. 14. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!