Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye minden rendben van, ha a...

Ugye minden rendben van, ha a hányinger nem múlik el?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok. 2 hete szinte folyamatos a hányingerem, de én mégis aggódok. Néha rámtőr enyhe hasfájás. Ha a hányinger nem múlt el, ugye minden rendben van a babával?
2010. máj. 1. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, szerintem nem aggódj. Ha minden jól megy, akkor a 12. héten elmúlik. Mondjuk a barátnőmet végig kísérte :(
2010. máj. 1. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze,ne aggódjál emiatt,minden rendben van a babával! :)

Próbáld ki rosszullét ellen,van egy homeos bogyó,az a neve,hogy Sepia.Nekem ez sokat enyhített a rosszulléten.

2010. máj. 1. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a hasad is fáj,olyan kicsit olyan görcsölősen,akkor pedig magnéziumot kell szedni és pihenjél sokat. És a magnéziumból akkor a MagneB6-ot szedd inkább,mert abban a B6vitamin,ami szintén jó hányingerre.

2.voltam

2010. máj. 1. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok. A sepia nekem is bevált, addig fel se keltem reggel az ágyból, míg el nem szopogattam. Azt hiszem maradt is 2 felbontatlan , ha gondolod írj privit, megegyezünk. A magna b6-ot szintén én is tudom ajánlani ;) Kitartás!

4 éves kiscsaj, 22 hónapos kissrác, 27 hetes pocakcsajszi anyukájuk

2010. máj. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!