Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elviekben 5+3 hetes terhes...

Elviekben 5+3 hetes terhes vagyok. Még nem tudják sokan. Azért sem mert nagyon félek hogy nem marad meg. Leírjátok veletek hogy volt? Féltetek-e? Mi lett a vége? Tüneteim 4 napja nem nagyon vannak.

Figyelt kérdés
Mondjuk addig is csak kicsit gyakoribb pisilés volt, meg kissebb görcsök has szurkálással. Most kicsi mellfeszülés van. De csak ritkán. És az is allig érezhető. Félek hogy nincs a helyén a babóka.Holnap megyünk apával 4d-re. Tudom korai a 4D. De az sztk-t kivárni képtelenség. Szerintetek a tünetek csökkenése nem baj?

#terhesség #tünetek elmaradása
2016. dec. 6. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a cipoben jarok....majd ird meg, mi volt....
2016. dec. 7. 09:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is figyelek!
2016. dec. 7. 10:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szorítok!
2016. dec. 7. 10:56
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Este írok.
2016. dec. 7. 11:39
 15/21 anonim ***** válasza:

En halalra paraztam magam vegig. Mindenen. Majdnem megorultem.

De nem lett semmi gond, meglett a baba. Egeszseges, nyugodt, szep.

Sokat segitett h gyakran jartam orvoshoz, gondozadra, ultrahangra. A vedono is sokat nyugtatott h semmi baj. Kitartast kivanok neked!

2016. dec. 7. 12:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Ja es elozo vagyok, en meg szules elott is tettem fel itt olyan kerdest, h baj e ha nem erzem magam terhesnek :D Vegig alig volt tunetem. A mellem a szules utanig nem duzzadt meg kicsit se, csak utana egy hettel lett tejem is ( pedig alapbol is nagy mellem van)

A lazmerot rakd el, semmi ertelme meregetni! En is itt olvastam, h meregetik magukat az emberek, magamtol eszembe se jutott volna! Az orvosom mondta, h marhasag, ne stresszeljem rajta magam feleslegesen.

2016. dec. 7. 13:02
 17/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok. Na megvolt az első uh-unk. 8mm-es petezsákom van. Szikhólyag nem látszott benne még, de a doki szerint ez nem tragédia. Azt mondta menjek 3 hét múlva, és akkor már szívhang is lesz. Ugyhogy azt hiszem ez jó nem?
2016. dec. 7. 21:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. :)
2016. dec. 7. 21:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Nagyon is jó! Gratulálok, szuper!

Akkor most szépen nyugodj meg, oké!? Három hétig nehogy idegeskedj feleslegesen!

2016. dec. 8. 09:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2017. júl. 26. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!