Elviekben 5+3 hetes terhes vagyok. Még nem tudják sokan. Azért sem mert nagyon félek hogy nem marad meg. Leírjátok veletek hogy volt? Féltetek-e? Mi lett a vége? Tüneteim 4 napja nem nagyon vannak.
En halalra paraztam magam vegig. Mindenen. Majdnem megorultem.
De nem lett semmi gond, meglett a baba. Egeszseges, nyugodt, szep.
Sokat segitett h gyakran jartam orvoshoz, gondozadra, ultrahangra. A vedono is sokat nyugtatott h semmi baj. Kitartast kivanok neked!
Ja es elozo vagyok, en meg szules elott is tettem fel itt olyan kerdest, h baj e ha nem erzem magam terhesnek :D Vegig alig volt tunetem. A mellem a szules utanig nem duzzadt meg kicsit se, csak utana egy hettel lett tejem is ( pedig alapbol is nagy mellem van)
A lazmerot rakd el, semmi ertelme meregetni! En is itt olvastam, h meregetik magukat az emberek, magamtol eszembe se jutott volna! Az orvosom mondta, h marhasag, ne stresszeljem rajta magam feleslegesen.
Nagyon is jó! Gratulálok, szuper!
Akkor most szépen nyugodj meg, oké!? Három hétig nehogy idegeskedj feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!