Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mit kivant a terhessege...

Ki mit kivant a terhessege alatt es milyen nemu lett a kicsi?

Figyelt kérdés
Csak kivancsi vagyok. 9 hetes babas vagyok 😊

#terhesség #Kivanosság.
2016. dec. 5. 15:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Az alkoholt én is nagyon kívántam! Főleg a rose sprite-ot 😄 (De természetesen nem ittam)
2016. dec. 5. 18:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Első babámat várom! Savanyított cékla, savanyú káposzta, kíwi, mandarin, körte, savanyú alma, mákos dolgok, Székelykáoszta, sós pufi, tej, koffeinmentes tejeskávé. KISLÁNYT várok!!!!!!! 35+2 hkm
2016. dec. 5. 19:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Savanyú káposzta, uborka, sajt, tepertő. Kisfiú lesz, lassan meg is születik már a tünetek sajnos arra utalnak:)

37 hkm

2016. dec. 6. 01:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Édeset-lány lett.

Savanyút, sósat-fiú lett.

De nem hiszem hogy ebből messzemenő következtetéseket lehetne levonni. Jóanyám fél kg citromokat evett meg anno egy ültő helyében és lány lettem. Azóta is kedvencem a citromos cukorka. :D

2016. dec. 6. 06:50
 15/17 anonim ***** válasza:
3 fiacskám van,mindhárom terhesség teljesen más volt. Legnagyobbnál mindentől undorodtam és nagyon sokáig hánytam is. Középső fiammal iszonyat kívánós voltam (minden főtt ételt csípősen mellette iszonyat mennyiségű gumicukrot ettem) Legkisebbel nem voltam rosszul és nem is voltam kívánós. Szóval szerintem nincs összefüggés a baba neme és a kívánósság közt. Amúgy 6-15-3 kg-ot híztam a terhességek alatt.
2016. dec. 6. 07:16
 16/17 Agneska87 ***** válasza:
Semmit, fiú
2016. dec. 6. 14:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Az elsőnél állandóan édeset ettem, fiú lett. Most néha sósat, néha édeset ennék, mlg csak 9+5 hetes vagyok, nem tudom a nemét.
2017. jan. 4. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!