Majd most! Én olyan 10 kilót híztam mindegyikkel, az egész a hasam volt. (végig tornáztam, úsztam, a kicsik 3 és fél kilósak voltak)De a legvégén nőtt hatalmasra.
2009. dec. 12. 12:28
2/12 anonim válasza:
Milyen szerencsések vagytok! Remélem majd ha egyszer én is babát fogok várni nem hízom víziló méretűre :S
2009. dec. 12. 12:30
3/12 anonim válasza:
Én itt vagyok.Az egyikkel 6-ot a másikkal 8-at híztam.70 kg voltam kb a terhesség végére.3,35 és 3,60 kg-osak voltak a babáim.A hasam rettentő nagy volt,de máshova nem híztam.Hátulról nem látszott hogy terhes vagyok.
Nekem a 20. hét után kezdett nőni a hasam,addig a 30-as farmerokat hordtam.Nyugi szedd a vitaminokat az utolsó időben,mert a babád el fogja venni azt amire szüksége van,és szép súlya lesz attól függetlenül,hogy nem híztál 25 kg-ot.
2009. dec. 12. 12:30
4/12 anonim válasza:
Én 9,5 kilót híztam, de óriási lett a hasam a végére. 30 hetesen még nekem sem volt vészes, bár kicsinek akkor sem volt mondható. Egyik kolléganőm állandóan 4 kiló feletti bébivel ijesztgetett és igaza lett. Én is csak hasra híztam, még szülni is egy régi farmeromban mentem, persze bandázzsal. Az én pocim végig nagyon fent volt, szinte a gyomrom helyén. Lehet, hogy ezért is tűnt olyan hatalmasnak.
2009. dec. 12. 12:36
5/12 anonim válasza:
Én elsővel 12 a másodikkal 7 kg híztam nekem sem volt nagy hasam és nagyon irigyeltem azokat akik csak úgy tolattak a pocakkal. :-)
2009. dec. 12. 13:08
6/12 anonim válasza:
Szia!Én 8 kilót híztam,nem volt túl nagy hasam.Én is tudtam mindent csinálni rendesen!Még borotválkozni is tudtam rendesen végig,van akinek nem sikerül a nagy pocak miatt!!!
2009. dec. 12. 13:42
7/12 anonim válasza:
Szia! Én összesen 6 kg-ot híztam, abból 4 volt a baba. Óriási hasam volt :D 124 cm kerületben, mintha egy nagy görögdinnyét cipelnék. Nekem sem látszott hátulról, hogy terhes vagyok, csak 32. héten leszállt és beilleszkedett így kicsit kacsázva tudtam már utána menni. :D
2009. dec. 12. 14:43
8/12 anonim válasza:
Hát én 14 kg-ot híztam, de nem volt túl nagy hasam. Azaz magamhoz képest nagy volt, de volt aki észre sem vette hogy terhes vagyok még a vége fele sem. Mire kijöttünk a kórházból már 10 kg lement, szopival meg pár hét alatt a többi. 20, hétig nem is híztam, mind utána jött fel.
2009. dec. 12. 14:43
9/12 anonim válasza:
szia
6 kg híztam a babával, már 2-3 hósan akkora hasam volt mint másnak 5 hósan mindenki azt hitte hogy ikreim lesznek persze nem voltam vékony nem is vagyok :( 87 kg voltam a terhesség kezdetén, a végére nagyon nagy hasam volt mindenki csak ámult, hogy biztos csak 1 gyerek van benne... még a doki is kételkedett
a babám 4 kg felett volt
2009. dec. 12. 14:44
10/12 anonim válasza:
Én az első gyerekkel 18 kg-t híztam a 34. hétig.Akkor megszületett 2410gr,46 cm-rel.(57kg-ról 75kg-ra)
Mire 1 éves lett le tudtam adni az összes plusz kilót.
Most várom a másodikat, 65kg-ról indultam.Visszafogytam 61-re,és most 25 hetesen vagyok ismét 65 kg.
Nem tudom mi lesz a vége,de 18kg-t semmiképp nem akarok hízni.Nagyon nehéz volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!