Szerinted "baj", ha vkinek a terhessége alatt, illetve kicsi babával műkörme van?
Én terhességtől függetlenül nem tudnám elképzelni magamnak, bár az is igaz, hogy olyan munkát végzek, ahol a legkisebb körömhossz is akadályozna, így az enyémek mindig teljesen rövidek, kivéve a két hüvelyk ujjamon, ott egy picit hosszabb, az nem zavaró.
Másnál is csak az tetszik, ami akár saját is lehetne, tehát nem hosszú és nem hegyes, hanem gömbölyű. A francia lakkozás meg egyenesen gyönyörű, de nekem sosem lesz...
Egyedül az a kérdés, hogy boldogulsz-e vele, hogy nem sérted-e meg a babát. Ha ez működik, akkor miért ne?
Szülésnél azért nem szeretik, a lakkozást sem, mert ha császár van és altatnak, akkor kell hogy tudják ellenőrizni a köröm színét, ha belilul akkor gond van.
Úgy tudom, hogy császárnál nem lehet, még körömlakk sem, mert a körmök alatti bőr színét ellenőrzik a műtét alatt.
Amúgy nem "baj", de pl a hosszú, hegyes műkörömmel nem lehet túl praktikus és biztonságos fürdetni, kenegetni, tisztába tenni a babát.
Nem baj. Nekem is volt. Egy darabig hegyes, aztán béna voltam vele, megkarmoltam a gyereket, így rövid lett a müköröm. De az alá meg.mindg bement a popsikrém (tégelyes) és nehéz volt tisztán tartani. Szóval elhagytam.
Ha valakinek nem okoz gondot, akkor szerintem maradhat. Szülésnél meg főleg nem zavart senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!