Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esélye, hogy csal a...

Mennyi az esélye, hogy csal a teszt. Egyáltalán csalhat?

Figyelt kérdés
már lassan két és fél hetet késik. Hánytam, barna folyásom volt. Émelygeg. Csináltam tesztet, de az negatív lett. Lehet, hogy meg kéne ismételnem. Előfordulat terhesség.
2008. okt. 6. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A tesztek a vizeletben levő Hcg emelkedésétől lesz pozitív. És ez a beágyazódástól számítva minden nap duplázódik. Nem szokott általában csalni, de ettől függetlenül nézzél később, pár nap múlva, mert lehet, hogy csak most ágyazódik be. Remélem sikerül! 19 heteske
2008. okt. 6. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.igen csalhatnak a tesztek !! Nekem az első terhességemet nem mutatta ki,2napra rá mentem uh-ára,és 8hetes terhes voltam.Most kimutatta az elmaradt menzi utáni 2.dik napon,és délután csináltam melo után :)Gabriellel teszteltem..Tesztelj egy másik fajtával mint amivel csináltad .Minden jót :)

36hetes kismama

2008. okt. 6. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Az első babavárásomkor nem mutatta ki a teszt. Már egy hete késett így elmentem egy vérvételre reggel és már délután hívtak, hogy kismama vagyok:-) A vérvétel a tuti.

Most vasárnap nem kellett megjönnie, de már a héten éreztem, hogy valami más és már pénteken + tesztem volt:-) Nagyon boldog voltam. Most más tesztet is vettem.-) (hcg line)

De a legbiztosabb a vérvétel, szerintem holnap reggel kezdj a dokinál:-)

Szorítok:-)

2008. okt. 6. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy nem jelzik a terhességet, mert alacsony a HCG szinted.

2 és fél hetes késénél már elmehetsz dokihoz. Ha terhes vagy, már szívhangja is lesz a kicsinek, és úgy 20 mm környékén van már. Akkor tutira fogod tudni, hogy terhes vagy-e.

2008. okt. 6. 22:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap előt, meg vasárnap is hánytam. A hasam is nagyon kemény és elég érzékeny.
2008. okt. 8. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!