Mennyi az esélye, hogy csal a teszt. Egyáltalán csalhat?
Szia.igen csalhatnak a tesztek !! Nekem az első terhességemet nem mutatta ki,2napra rá mentem uh-ára,és 8hetes terhes voltam.Most kimutatta az elmaradt menzi utáni 2.dik napon,és délután csináltam melo után :)Gabriellel teszteltem..Tesztelj egy másik fajtával mint amivel csináltad .Minden jót :)
36hetes kismama
Szia! Az első babavárásomkor nem mutatta ki a teszt. Már egy hete késett így elmentem egy vérvételre reggel és már délután hívtak, hogy kismama vagyok:-) A vérvétel a tuti.
Most vasárnap nem kellett megjönnie, de már a héten éreztem, hogy valami más és már pénteken + tesztem volt:-) Nagyon boldog voltam. Most más tesztet is vettem.-) (hcg line)
De a legbiztosabb a vérvétel, szerintem holnap reggel kezdj a dokinál:-)
Szorítok:-)
Előfordul, hogy nem jelzik a terhességet, mert alacsony a HCG szinted.
2 és fél hetes késénél már elmehetsz dokihoz. Ha terhes vagy, már szívhangja is lesz a kicsinek, és úgy 20 mm környékén van már. Akkor tutira fogod tudni, hogy terhes vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!