Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csalhat a teszt? Mit gondoltok?

Csalhat a teszt? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
1 hónapja sexeltem a barátommal utoljára, nem húzott gumit de nem is élvezett belém. kb 2 hete csináltam tesztet negatív lett. kicsit meg van duzzadva a hasam, de semmi egyéb. viszont nagyon félek h terhes vagyok.
2009. nov. 30. 21:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
igen, tévedhet!! Nekem 4 teszt neg. és pici van.
2009. nov. 30. 22:33
 2/12 anonim ***** válasza:

szex után 2 héttel? naná :(

tudod, akkor van a határ, hogy már kimutathatja! csinálj most is egyet, 1 hónap után már azért nem tévednek a tesztek.

T:)

2009. dec. 1. 01:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Előváladéktól is lehetsz terhes,de erre az esély 2%!Tesztelj!

Husibaby

2009. dec. 1. 08:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Túl hamar csináltad az első tesztet. Most próbáld meg ! A mensid megjött??
2009. dec. 2. 18:15
 5/12 A kérdező kommentje:

Az utolsó sex után megjött még egyszer. És hétfőn kellett volna vagy kedden ( tudom h még csak 1 nap.. de akkor is )

és még nem jött meg. Csak fel vagyok puffadva, meg az oldalam szurkál, de nem a méhemnél. meg úgy fáj a hasam, mintha elrontottam volna a gyomromat

2009. dec. 2. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor holnap reggel első vizeletből csináld meg a tesztet az megmutat mindent.

Bár ha az utolsó szex óta volt vérzésed akkor ne izgulj.

Írd meg légyszi hogy mit mutatott a teszt!!

2009. dec. 2. 18:23
 7/12 A kérdező kommentje:

nem vagyok biztos abban, hogy függ a menstruációtól h terhes vagyok e:S

mármint, nem jól fogalmaztam.. de például barátnőm anyukája terherbe esett és még 3 hónapig menstruált. anyukám meg még 1 ig

2009. dec. 2. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem szoktak a nők normálisan mensizni terhesen. Van pici vérzés, de közel sem olyan mint a megszokott mensi. Idővel a nők valamiért ezt felnagyítják, ötletem nincs milyen megfontolásból... Iq hiány talán...
2009. dec. 2. 19:40
 9/12 A kérdező kommentje:

MOST megcsináltam egy másik tesztet

NEGATÍV *-*

szerintetek bízhatok benne?

2009. dec. 2. 20:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen. Egy hónappal a szex után a HCG hormon mennyisége már több száz mg lenne, a teszt érzékenysége meg 25 mg. ha meg is jött, és a teszt is negatív ennyi idő után, akkor megnyugodhatsz, hogy nem vagy terhes.

Ezúttal megúsztad.

2009. dec. 2. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!