Holnapra nem várom. Tegnapi és mai is teszt -. A görbém alapján mit gondoltok, van még esély?
A derekam estére nagyon fáj,a melleim is nagyobbak de mensi előtt is megszoktak nőni egy kicsit.Viszont farkas étvágyam van.Mit gondoltok?
Utolsó, honnan tudod, hogy nem babás? Lehetett a 15. napon is ovuja, és akkor jókor voltak együtt. Kár, hogy nem az elejétől mért hőt, akkor lenne cover line. De szerintem esélyes.
Kérdező! Milyen volt a teszt???
Szasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Az interneten rendeltem Acon nevezetű tesztet,25-ös,de utólag utána néztem a neten s vki azt írta h 10-es,hát nem tudom,de - az biztos,vmint Medi labbal 3 napja,azon szép 2 csík volt,igaz nem túl erős de nagyon jól látható.Viszont azt mondják az teljesen megbízhatatlan..:( Igen,én is sajnálom h nem vezettem már előre a görbém,de a mensi alatt is mértem,csak nem gondoltam h az is fontos így nem írtam be,de megnéztem a naptárom és 36,2 és 36,4 között ingázott,ha ez jelent vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!