Harmadik baba jonne nem tudom, hogy mit tegyek?
#6 vagyok, a 42 éves.
Öreg leszel 20 év múlva, 58 évesen? Ugyan már? Még kb 7-10 éved lesz a nyugdijig! :)
Ne hallgass senkire, csak a szivedre! Komoly komplikációk lehetnek bármikor, de az azért nagyon ritka, ami veszélyezteti az anya vagy a baba életét ( arra értem, hogy azt írod, fel kell nevelni a már meglévő gyerekeidet).
En is késői gyerek vagyok, anyám 38 volt, apám 42, amikor születtem. Nagyon aktívak voltunk egész gyerekkoromban, fiatalosak voltak, mindent meg lehetett velük beszélni.
Persze ez a ti döntésetek.
hu én megtartanám! ez egy ajándék! mikor terhes gondozáson voltam volt egy lány akivel beszélgettem, azt hittem olyan velem egy idős, vagy kicsit idősebb, olyan szép nő volt. mikor közölte most 40 éves csak lestem, ő mosolygót, hogy most biztos azt hiszem öreg a babához, de ő egy ajándéknak éli meg, várja nagyon.
őszinte leszek, hirtelen azért hallgattam el, mert nem hittem el a korát, hisz olyan szép kismama volt, még szebnek tartottam magamnál is. egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy idős lenne!
Tenyleg milyen aranyosak vagytok nem is hiszem el😊
Koszonom nektek es mindenkinek gratulalok es sok boldogsagot kivanok😊
Most mar biztosan megtartjuk a babat sok erot kaptam toletek tenyleg! Remelem ez a baba mar velunk marad😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!