Harmadik baba jonne nem tudom, hogy mit tegyek?
Szia, én ugyan nem vagyok sem 3 gyermekes (még),sem idősebb anyuka,de gondoltam megírom a véleményem. A környezetemben sokan 1. gyermeküket várták a Te korodban, tudom más macskája...,de azért írtam le,mert elmondásod alapján Te meg pont olyan közegben élsz,ahol meg már idősnek gondolnak egy babához,pedig nagyon sokan válnak ennyi idősen szülővé. Szerintem nem vagy idős hozzá,bár ezt Neked kell érezned,a szüleim pl. 37 évesek voltak,mikor 3. gyerekként megszülettem és nincs annyira jó tapasztalatom,ekkor màr nem éltek nagyon társasági életet,befelé fordultak és temették magukat,az ismerőseim viszont még idősebben is fizikailag, szociálisan és minden értelemben aktívak,gondolkodásmódjuk fiatalos,nem észlelek köztünk különbséget (27 éves vagyok). Szóval Nektek kell tudni,beleférne e még,de ha fél évvel ezelőtt készen álltatok volna még,nem hiszem,hogy sokban változott az életmódotok. Ahogyan előttem is írták elsősorban az apukával kéne ezt megbeszélni,lehet,ha megtudod ő mit gondol a dologról,az a Te lelkedet is megnyugtatja! Amúgy én biztosan nem vetetném el....
Sok sikert a helyes döntéshez!
Háromgyermekes anya vagyok. Soha nem bántam meg, hogy hármat hoztam a világra!
Csak te dönthetsz a férjeddel együtt, hogy vállaljátok-e a harmadikat. A korod meg nem zavarjon, hiszen még olyan fiatal vagy!
Sok szerencsét nektek!
42 vagyok, a negyedik babát várjuk.
Nem értem, fél éve meg nem voltál öreg?
Mi is kb 2 évet vártunk rá, szintén vetélés után vagyunk. Semmi baj a terhesseggel, nem kell többet orvoshoz jarnom, minden oké. Voltam genetikai tanacsadoban is.
Ez a baba egy ajándék, fogadjátok el, ha a férjed is szeretettel várná. Pont azért jött most, mert már nem görcsölsz rá.
Hogy van az, hogy a két vetélés megviselt, ott még embernek tartottad őket, ezt a kicsit meg simán küldenéd a vágóhídra?
40 évesen szültem a többedik babám. Semmi bajunk sincs.
Jajj de aranyosak vagytok😊
Egyaltan nem erzem magam oregnek csak anyukam es atestverem mondja hogy oruljek a kettonek nem veletlenul ment el az a ket baba sem. Ok akkor is mondtak ne szuljek volt vita is. Igazabol nem azzal ervelnek hogy most oreg lennek hanem inkabb azzal hogy ha felno es 20 eves lesz vagy idosebb akkor mar nem lesz jo hogy oreg leszek. Meg szeretnem tartani hiszen ahogy irtatok erre vagytam mar miota. A ferjem aggodik csak miattam ne legyenek komplikaciok stb mert itt van a ket gyerek akiket fel kell nevelnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!