3. napja késik a menstruációm de még mindig halvány csak a 2. csíkom szerintetek miért?
Én a 3as vagyok azt hiszem :)
Én csak azért beszéllek le a dokiról, mert én a nemvárt után mentem 3 nappal és semmit se látott a doki. Na jó, a papírra felritkulást írt. Nálunk nővéremnek volt méhen kívülije, petevezetékét el is távolították, sőt a méhére is ránőtt... 11 hetesen derült ki, hogy ikreket várt volna... Ami lényeg, hogy mivel ezt elmondtam a dokinak köv héten újra rám nézett, de nem sztk-ban, ott tojnak az ilyenre. Viszont ha magánba mész, az bizony mind egy egy uh és azért fizetni kell, de a nem várt hetén hiába mész, még jó uh-val se tuti, hogy lát valamit, 6 hetesen pedig ha véletlen gond is van, azt látja és azonnal tud rá reagálni.
Remélem nálad minden rendben lesz!
Üdv,
38 hkm
Én most vagyok elvileg 5+0 és mai x epil teszt meg mindig nem olyan erős mint a kontrol. (Lazas voltam peteereskor és nem tudom az ovum pontos idejét, Nov 23-ÁN teszteltem nagyon halvány pozit)Jövő héten kedden megyek dokihoz, bízom benne, hogy látni fog valamit.
Szerintem nem baj, hogy nem olyan erős (vagy , ha igen akkor velem is baj van :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!